Új jelszó kérése
Termék részletek


OPPO UDP-203 4K/UHD blu-ray játszó

OPPO UDP-203 4K/UHD blu-ray játszó
 • OPPO UDP-203 4K/UHD blu-ray játszó
 • OPPO UDP-203 4K/UHD blu-ray játszó
 • OPPO UDP-203 4K/UHD blu-ray játszó
 • OPPO UDP-203 4K/UHD blu-ray játszó
 • OPPO UDP-203 4K/UHD blu-ray játszó
269 900 Ft269900
A vásárlás után járó pontok: 8 097 Ft
A termék:
Készleten

Oppo UDP-203

4K Ultra HD Blu-ray Disc lejátszó

 

Roon Ready

 

 

Referencia Quality Video

Lossless, nagyfelbontású audio

UHD, Blu-ray, 3D, DVD, DVD-Audio, SACD és CD

 

4k UHD lejátszó

Az új szabvány a házimozizás terén

Az OPPO UDP-203 4K Ultra HD Blu-ray 
lejátszó páratlan A/V élményt nyújt a házimozi rajongóinak. 
A legkorszerűbb jelfeldolgozási technológia és a csúcsminőségű megszólaltatás terén végzett több mint egy évtizedes kutató-fejlesztő munka eredményeként megszületett UDP-203 az ideális forráskészülék a lehető legjobb házimozi rendszer és zenehallgató szoba kialakításához.
   
  
Továbbfejlesztett képfeldolgozási technológia

Az Oppo több mint egy évtizede fejleszt és gyárt csúcskategóriás DVD és Blue-ray lejátszókat. Legújabb terméke a MediaTex csapatával együttműködve kifejlesztett 4K UHD Blu-ray dekóder
SoC – a négymagos OP8591, amely a ma a piacon elérhető legkorszerűbb és legnagyobb tudással felvértezett képjel dekódoló és feldolgozó egység, amelyet az egyre népszerűbb 4K UHD Blu-ray,
Blu-ray, DVD és egyedi, nagyfelbontású képi anyagok dekódolására és feldolgozására használnak világszerte
    
   
Tovább tökéletesített hangfeldolgozás

Az UDP-203 lejátszóban csúcsminőségű 32 bites AKM DAC egységet, az AK4458VN áramköri lapkát használjuk, amely valójában egy 8 csatornás DAC. Tökéletes támogatást biztosít a 192 kHz-es / 32 bites PCM és a többcsatornás DSD64/128 digitális zenei felvételek magas hangzáshűségű feldolgozásához.
   
 
4K UHD Blu-ray és média lejátszás
  
Az UDP-203 alkalmas a 4K UHD Blu-ray lemezek és a 4K médiafájlok és más, a felhasználók által készített ultra nagyfelbontású videó anyagok lejátszására. Támogatja a HEVC, H.264, VP9 4K és Hi10P video kodekeket és magas fokon kompatibilis számos, általában a felhasználók által használt egyedi képformátummal is.
  
 
HDR és HDR anyagok átalakítása SDR formátumra
  
A 4K UHD képformátum egyik igen hasznos újítása és szolgáltatása a nagy dinamika átfogású (HDR) videó, a kiterjesztett színtér, amely révén minden eddiginél életszerűbb, valósághűbb színeket tud megjeleníteni a megfelelő képességű megjelenítő eszközökön. Az UDP-203 teljes mértékben támogatja a HDR10 formátumot, ráadásul a nagy felbontású, széles dinamika átfogású képjeleket képes visszaalakítani SDR formátumra, hogy az eredetileg 4K felbontású anyag a hagyományos, lényegesen kisebb felbontású TV-készülékeken, monitorokon, megjelenítő eszközökön is megjeleníthető legyen.
 
Egy később elérhető működtető program frissítés révén a Dolby Vision formátumot is támogatni fogja.

  

 
Felskálázás Ultra HD (4K) felbontásra
 
Az UDP-203 az alacsonyabb felbontású forrásjeleket legfeljebb 4Kx2K felbontású, 50/60 Hz képváltási frekvenciájú formátumra tudja felkonvertálni és az arra alkalmas megjelenítő eszközökön való megje-lenítésre alkalmassá tenni. Ez az 1080p Blu-ray lemezek szabvány felbontásának négyszerese!
 
Továbbfejlesztett képszabályozási képességek

Az UDP-203 fejlett képszabályzási és beállítási képességekkel is rendelkezik. Tág határok között állítható a kép fényereje, kontrasztja, színtelítettsége, a színárnyalatok finomsága, a kép élessége, így a felhasználó egyedi igényeinek és a házimozija adottságainak legjobban megfelelő képminőséget tudja beállítani.
 
Legfeljebb 4k@60 felbontás támogatása a natív 4:4:4 színtér mellett

Az UDP-203 az összes jelenleg ismert és használa-tos SD, HD és UHD felbontást is támogatja, bele-értve a 4K@60p, 4K@50p, 4K@30p és a 4K@24p felbontást, különféle színterek, így többek között PC RGB, Videó RGB, YCbCr 4:4:4, 4:2:2 és 4:2:0. mellett.
  
 

 

 
Veszteségmentes nagyfelbontású, csúcsminőségű hangzás

Az új lejátszónk már a DSD64/128, vagy a többcsatornás DSD64, valamint a nagyfelbontású, veszteségmentes AIFF, ALAC, APE, FLAC és WAV fájlokban használt 192 kHz-es/24 bites PCM formátumot is támogatja.
 
 
A legújabb térhangzási formátumok támogatása

A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio térhangzási formátumok támogatása mellett az UDP-203 a legújabb objektum alapú bitsorozat hangformátumokat, a Dolby Atmos és a DTS:X hangrendszereket is támogatja. Ezekben az új formátumokban a hallgató feje feletti hangzástérben elhelyezett hangsugárzókkal egészítjük ki a térhangzást, ezzel még hitelesebb 3D hangzásképet tudunk reprodukálni a házimozi szobájában.
 
 
7.1 csatornás analóg audió kimenet

A korábbi, a HDMI szabványt még nem támogató erősítőkkel, előerősítőkkel és rádióerősítőkkel való teljes kompatibilitás biztosítása érdekében az UDP-203 esetében is megtartottuk a 7.1 csatornás analóg audió kimenetet, amely magas fokon hiteles hangzásképet és magával ragadó hangzásélményt biztosít a zenehallgató, vagy moziszobájában.
 

Könnyen beilleszthető a házimozi rendszerekbe

Az UDP-203 bármilyen audió/videó rendszerbe könnyen beilleszthető, mivel infravörös távvezérlővel, az RS-232 kapun, IP alapon harmadik fél által gyártott vezérlő eszközökkel és HDMI CEC utasításokkal egyaránt vezérelhető. A lejátszón kapcsoló be- és kimenetek is vannak, így automatikusan be és ki tudja kapcsolni a rendszer egyéb szerkezeti elemeit.
   
 
Nagyfelbontású kezelőfelület

A nemrégiben frissített, nagyfelbontású kezelőfelületünket teljesen újraterveztük, hogy minden eddiginél könnyebb legyen a rendszeren belüli navigálás, az eddigieknél is könnyebben tudja kezelni a filmgyűjteményeit és érhesse el a helyben, illetve a hálózati tároló eszközökön tárolt média fájljait.
  
  
 
Széleskörű média támogatás

Az UDP-203 minden szabványos lemezformátumot le tud játszani, a 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audió, SACD és CD lemezeket is beleértve.
A lejátszóhoz csatlakoztatott, legfeljebb 16 TB kapacitású USB merevlemezeket és USB kulcsokat is támogatja, de a DLNA kiszolgálókon tárolt és a megosztott SMB tartalmak is elérhetőek vele.

 

 

  
 • Cikkszám
  unas_577996
 • ULTRA HD RESOLUTION AND HIGH DYNAMIC RANGE

  4K Ultra HD Videó


  Az UDP-203 támogatja a 4K Ultra HD Blu-ray lemezek lejátszását. A legfeljebb 3840 x 2160 képpontos felbontású UHD Blu-ray lemezek négyszer nagyobb felbontást bizto-sítanak, mint a Full HD Blu-ray lemezek. Az UDP-203 a 4K média-fájlokat és a felhasználók által készített nagyfelbontású állományo-kat is le tudják játszani. Dekódolni képes a HEVC, H.264, VP9 4K és Hi10P videó kodekeket, ezzel szinte minden ismert és jelenleg használt médiával kompatibilis.

  Széles dinamika átfogás


  Az UDP-203 támogatja a High Dynamic Range (HDR, széles dina-mika átfogás) és a Wide Color Gamut (széles színtér) funkciókat. A megnö-velt felbontás, a tovább tökéletesített kontraszt, a nagyobb fényerő és a kiterjesztett színtér eredményeként lélegzetállítóan életszerű és elképesz-tően tiszta, részletgazdag képeket alkot. A lemezeken és a videó fájlok-nál a HDR10 formátum mellett töké-letesen vissza tudja alakítani a HDR-t SDR-re, ha korábbi generációs megje-lenítő eszközöket használ, de a külön-féle színterek (BT.2020, BT.709 és BT.601) közötti átalakítást is tökélete-sen végzi el.

  Dolby Vision bővíthetőség

  A készüléket eleve úgy alakítottuk ki, hogy támogassa a Dolby Vision funkciót: Az ügy-feleink várhatóan 2017. elején férhetnek majd hozzá a megfelelő programfrissítés-hez, amivel teljes mértékben élvezhetik majd a Dolby Vision szolgáltatásait. A Dolby Vision teszi majd igazán élvezetessé a TV-műsorok nézését, megnöveli a fény-erőt, élénkebbé teszi a színeket, a fekete minden eddiginél feketébb lesz, olyan képet élvezhet, amit a normál TV-készülé-keken még sohasem látott. Büszke arra az OPPO, hogy az első között teszi majd elér-hetővé ezt a technológiát az UDP-203 lejátszóban.

  TAPASZTALAT ÉS MINŐSÉG

  Referencia minőségű videó


  Az UDP-203 a legújabb technológia és az OPPO csúcsminőségű audió és videó eszközök fejlesztése terén szer-zett sokéves tapasztalatának szeren-csés ötvözete. Az egyedi kialakítású négymagos videó dekódoló/jelfeldol-gozó egység egy áramköri lapkában egyesíti az OPPO igen fejlett videó dekódolási, jelfeldolgozó és optimali-záló tudását.

  Igen pontos lemez betöltő mecha-nika

  A nagy pontosságú, tökéletesen kie-gyensúlyozott lézer optikai lemez betöl-tő mechanika bármilyen lemeztípus esetében precíz és megbízható kiolva-sást tesz lehetővé. Az optimalizált lézer kiolvasó fej igen gyors lemezbetöltést, csaknem tökéletes hibafelismerést és javítást tesz lehetővé.

  Kivételesen jó gyártási minőség

  Az UDP-203 érdesített alumínium előlappal, merev acél házzal és aranyozott csatlakozó aljzatokkal készül. A stabilan jó gyártási minőség és megmunkálás nemcsak a készü-lék esztétikai értékét növeli, de megbízható működést és stabil csatlakoztatást is biztosít.

  UNIVERZÁLIS LEMEZ- ÉS FÁJLLEJÁTSZÓ

  Szinte minden lemezformátumot felismer és olvas

  Az UDP-203 fejlesztésénél a minőségi lejátszást és a minél szélesebb körű kompatibilitást tartottuk szem előtt, hogy a készülék a lehető legtöbb lemezt és fájlformátumot le tudja játszani. A legújabb UHD Blu-ray mellett az UDP-203 a normál Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audio, SACD és audió CD-lemezeket is lejátssza.

  Médiafájlok lejátszása


  Az UDP-203 kettő USB 3.0 aljzattal is el van látva a hátlapján, az előlapján pedig egy harmadik USB kapu fogadja a mobil eszközöket. A felhasználók igy egyszerűen lejátszhatják a merevleme-zen, vagy az USB kulcsokon tárolt film-jeiket, videó és audió fájlokat, vagy digitális fényképeket nézegethetnek.

  A házi hálózat elérése


  A készülékbe épített 802.11ac Wi-Fi, vagy a Gigabit Ethernet csatoló révén az UDP-203 könnyűszerrel csatlakoztatható a felhasználó helyi hálózatára, így nincs akadálya annak, hogy lejátszhassák vele a számítógépen és a hálózati kiszolgálókon tárolt mozifilmeket és zenei felvételeket.

  NAGYFELBONTÁSÚ AUDIÓ

  Veszteségmentes audió dekódolás

  Az UDP-203 videó teljesítményét és általános kompatibilitását egészíti ki a veszteségmentes nagyfelbontású audió fájlok lejátszási képessége. A lejátszó gyakorlatilag az összes ismert audió fájlt, így az AIFF, WAV, ALAC, APE és FLAC fájlformátumokat is dekódolni tudja. Közvetlenül lejátszhatóak vele a Direct-Stream Digital audió fájlok sztereóben és a DSD64/128, vagy a többcsatornás

  DSD64 fájlokat is le tudja játszani.

  A legkorszerűbb audió formátumok

  A készülékbe épített elektronika közvet-lenül dekódolni tudja a Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio fájlokat, de a Dolby Atmos és a DTS:X objektum alapú, valós térérzetet közvetítő formátumok bitsorozat kimeneteit is kezelni tudja, így az UDP-203 a mozi-filmek hangsávjait, vagy zenei felvé-teleket lejátszva is nagyszerű hangzást tud produkálni.

  Csúcsteljesítményű DAC

  Az UDP-203 7.1 csatornás audió kimenettel van ellátva, így tökéletesen ki tud szolgálni egy 7.1, vagy 5.1 csatornás térhangzású rendszert. A 7.1 csatornás kimenet ún. "Velvet Sound", bársonyos hangot biztosító, a japán AKM által fejlesztett és gyártott 32 bites elsőrangú digitális/analóg áramköri lapkával van ellátva. A készülék korábban elképzelhetetlen tisztaságú, hiteles, valós színpadképet felrajzoló, magával ragadóan őszinte hangzást biztosít.

  SOKFÉLE CSATLAKOZTATÁSI LEHETŐSÉG

  Kettős HDMI kimenet

  A lejátszón kettő HDMI kimenet van – egy HDMI 2.0 a legújabb UHD TV-készülékek, kivetítők és AV rádióerő-sítők csatlakoztatásához és egy HDMI 1.4 audió aljzat a korábbi kiadású AV rádióerősítők fogadására. A korszerű 4K- és HDR-képes A/V rádióerősítővel rendelkező ügyfelek a jobb képessé-gű HDMI 2.0 jelutat, míg a korábbi AV rádióerősítőkkel rendelkező fel-használók megosztott A/V rendsze-reket építhetnek ki.

  HDMI 2.0 bemenet

  A külső digitális adatfolyam kezelő eszközök fogadására egy UHD felbon-tású HDMI 2.0 bemenet szolgál. A felhasználók számtalan digitális adat-folyam kezelő eszköz közül választhat-nak és könnyen cserélhetik azokat, ahogyan tovább fejlődik a digitális adatfolyam kezelési technika és tech-nológia, miközben továbbra is teljes mértékben élvezhetik az UDP-203 magas szintű audió és videó jelfeldol-gozási képességeit.

  Egyszerűen rendszerbe építhető

  A készülék kialakítása révén igen könnyen a legkülönfélébb rendszerekbe illeszthető. Ezt a célt szolgálja a hátlapján lévő RS-232 vezérlő aljzat, az IR infravörös távvezérlő jeleket fogadó aljzat és a harmadik fél által gyártott vezérlő eszközökkel való kompati-bilitást biztosító IP alapú vezérlő felület. Mindezek révén az UDP-203 a magasan fejlett házimozi rendszerek fontos részévé is válhat. A koaxiális és optikai digitális audió bemenetek a forgalomban lévő csaknem valamennyi készülék csatlakoztatására nyújtanak lehetőséget.

 • SPECIFICATIONS

   

  Disc Types* 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, AVCHD, SACD, CD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD±R/RW, DVD±R DL, BD-R/RE
  BD Profile BD-ROM Version 3.1 Profile 6 (also compatible with BD-ROM Version 2.5 Profile 5)
  Output Analog Audio: 7.1ch, 5.1ch, stereo.
  Coaxial/Optical Audio: up to 2ch/192kHz PCM, Dolby Digital, DTS.
  HDMI Audio: up to 7.1ch/192kHz PCM, up to 5.1ch DSD, Bitstream.
  HDMI Video: UHD/1080p24/1080p/1080i/720p/576p/576i/480p/480i, 3D frame-packing 720p/1080p24.
  Input HDMI Audio: up to 7.1ch/192kHz PCM, up to 5.1ch DSD, Bitstream.
  HDMI Video: UHD/1080p24/1080p/1080i/720p/576p/576i/480p/480i, 3D frame-packing 720p/1080p24.
  Audio Characteristics** Frequency: 20Hz - 48kHz (±0.2dB), 20Hz - 96kHz (-4dB ˜ +0.05dB)
  Signal-to-Noise Ratio: >112dB (A-weighted, Unmute)
  THD+N: < 0.001% (1kHz at 0dBFS, 20kHz LPF)
  Crosstalk: < -103dB (A-weighted)
  General Specification Power Supply: 100V - 240V˜, 50/60Hz AC
  Power Consumption: 40W (Standby: 0.5W in Energy Efficient Mode)
  Dimensions: 16.9 x 12.2 x 3.1 inches (430mm x 311mm x 79mm)
  Mass: 9.5lbs (4.3kg)
  Operating Temperature 41°F - 95°F, 5°C - 35°C
  Operating Humidity 15% - 75%, no condensation
  All trademarks are the property of their respective owners. Designs and specifications are subject to change without notice.
  * Compatibility with user-encoded contents or user-created discs is on a best effort basis with no guarantee due to the variation of media, software and techniques used.
  **Nominal specification.
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.