Új Jelszó Kérése
Kövess minket Facebook-on

Ajánlatunk:
Térkép

Tanúsítvány
SSL Certificate
Naptár
2016. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Látogató Számláló
0
4
7
7
0
7
8

Hírek

2015.05.21
AURALiC Münchenben, a High End 2015 kiállításon

AURALiC ARIES Mini

 

Az AURALiC Münchenben, a High End 2015 kiállításon bejelentette az ARIES kisebb, olcsóbb, de DAC-al kiegészített változatát, a Mini-t.

Ismerős stratégia: Készíts egy csúcsmodellt, minden megvalósítható technikai ügyességgel, majd a legdrágább alkatrészeket kihagyva, csinálj belőle egy sokkal olcsóbb változatot!


Az AURALiC nem is olyan régen elkészített egy érdekes digitális lejátszót, a Femto másodperc pontosságú órajelet használó, minőségi alkatrészekből, különleges odafigyeléssel megtervezett ARIES-t. Ez egyebek között azzal vonta magára a figyelmet, hogy a megszokott koaxiális, optikai és AES/EBU digitális kimenetek mellett USB kijáratot is biztosított, napjaink nagyfelbontású DAC-jainak, illetve akár WiFi-n keresztül is képes DSD lejátszásra. Egy igazi high end koncepció volt, analóg csatlakozások nélkül. Most pedig bemutatkozott a Mini, ami a fentieken alig változtatott egy keveset!


A MINI megörökölte az ARIES legvonzóbb szolgáltatásait, de ki is egészült egy DAC-al és belső merevlemez foglalattal. Megmaradt benne a négymagos ARM Cortex A9 processzor, a 4GB tároló, a kétsávos WiFi, a külső USB meghajtó csatlakozási lehetősége és még az USB digitális kijárat is!


Az alacsonyabb árral sem kell komoly kompromisszumokat vállaljon aki a Mini-t választja. Az apró modellből kimaradt a femto másodperc pontosságú órajel generátor, ami az ár ismeretében cseppet sem meglepő. A rendszermemória 1 Gb helyett 512 MB, a kimenetek közül pedig kimaradt az AES/EBU, de változatlanul ott van a két klasszikus digitális csatlakozó és egy USB Class 2.0! A kis Mini nem kapott előlapi kijelzőt, viszont kapott 3db programozható gombot! Távirányító sem jár a készülékhez, de ezeket a lejátszókat a legtöbben már amúgy is telefonról vagy tabletről irányítják. Végezetül, a Mini-hez egyszerűbb tápegység jár.


Mi az amiért a Mini mégis különlegesen vonzó?


Az új digitális lejátszó Sabre ES9018K2M DAC chipet kapott, ami az analóg kimeneten is remek hangminőséget ígér! Az előlap felső élén található kezelőszervek programozhatóak, így akár hangerő vagy léptető gombként is használhatjuk őket. Ráadásul a készülék aljában egy 2,5-es merevlemez foglalat is van! Ennek tartalmát a Mini képes az otthoni hálózaton megosztani, hogy a felvételeket más eszközök is elérjék. Vagyis a legújabb AURALiC nem csak lejátszó, de egyúttal zeneszerver is!
Az AURALiC ARIES Mini ára az eredeti típusénak csupán a töredéke, mindössze 149000 Ft! Az új modell már megrendelhető honlapunkon:

Link

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.