Új jelszó kérése
Termék részletek


Synology DiskStation DS2415+

Synology DiskStation DS2415+
 • Synology DiskStation DS2415+
 • Synology DiskStation DS2415+
 • Synology DiskStation DS2415+
496 100 Ft496100
A vásárlás után járó pontok: 14 883 Ft
Megrendelés:
25% előleggel az áruházban
SA 2015-ben legerősebb Intel Atom alapú Synology modell, a DS2415+ akár 12 darab 6 TB-os lemezt is képes működtetni, sőt a DX1215-es bővítés segítségével 24-lemezes háttértárrá alakítható (ami akár 144 TB tárhelyet is szolgáltathat). Processzora már négymagos, 2,4 Ghz-es, döbbenetesen energiatakarékos: 12 lemezzel sem fogyaszt többet, mint 74 watt, így ideális irodai szerver, akár 24 órás működés, és komoly megterhelés (max. 512 egyidejű kapcsolat kiszolgálása) mellett is.
 • Nagy teljesítményű adatátvitel

  A link aggregáció használatával a Synology DiskStation DS2413+ átlagosan 201,03 MB/sec olvasási sebességet nyújt RAID 5 konfiguráció alatt Windows-környezetben és 196,87 MB/sec olvasásit1. A Synology DS2413+ azt a nagy teljesítményt nyújtja, amit az adatérzékeny alkalmazások megkövetelnek egy tárhelyrendszertől, és a tárhely növelésének lehetőségét is magában foglalja.

  Megbízhatóság a fontos üzleti alkalmazások terén

  Az üzleti vállalkozásoknak a létfontosságú feladatok ellátásához erős alapra van szükségük A Synology DS2413+ az adatelérés magas szintjével biztosítja a folyamatos hozzáférést. A 2 LAN failoverrel és működés közben cserélhető merevlemezekkel biztosítja a folyamatos működést kényszerű merevlemezcsere vagy nem várt LAN-hiba esetén is.

  A processzor a rendszer szíve, ezért a DS2413+ ventilátor nélküli, passzív hűtésű processzorával kiiktatott egy meghibásodási lehetőséget, így növeli a rendszer megbízhatóságát a kár bekövetkezési esélyének csökkentésével. Amikor pedig a rendszer ventilátorhibát észlel, a beépített tartalék mechanizmus felpörgeti a működő ventilátor(ok)at a megfelelő hűtés elérése érdekében, így a munka folytatódhat, míg az új ventilátor megérkezik.

  Nagy teljesítményt nyújtó és megfizethető bővíthetőség akár 24 merevlemezig

  Amikor a Synology DS2413+ eléri tárolókapacitásának határát, könnyen bővíthető Synology DX1211-gyel. A Synology DS2413+speciálisan megtervezett kábellel csatlakozik a Synology DX1211-hez, amely SATA-jeleket közvetít a maximális adatátvitel biztosítása érdekében. A Synology DX1211 közvetlenül bővítheti a Synology DS2411+ meglévő tárhelyét akár 24 merevlemezig2.2.

  iSCSI és virtualizáció

  A DSM-ben lévő iSCSI-támogatással a Synology 2413+ akadálytalan tárolási megoldást nyújt a virtualizációs szervereknek, mint például a VMware, Hyper- és a Citrix. Ideális alternatívája a SAN-megoldásnak üzleti vállalkozások számára. A megfizethető és költséghatékony iSCSI lehetővé teszi a kis- és középvállalkozásoknak, hogy rendszerezzék adattárolásukat, miközben hosztokat biztosítanak a helyileg csatlakoztatott merevlemez illúziójával.

  Illeszkedik az üzleti környezetbe

  A Windows ADS és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology DS2413+-nak, hogy gyorsan és könnyen illeszkedjen egy fennálló üzleti hálózati környezetbe, anélkül, hogy új felhasználói fiókokat kellene létrehozni rajta. A „felhasználói kezdőlap” minimalizálja a rendszergazda erőfeszítéseit a felhasználók személyes megosztott mappáinak létrehozása terén.

  A DS2413+ Windows ACL támogatása a hozzáférés és a jogosultságok beállításának sokkal kifinomultabb szabályozását nyújtja, ami lehetővé teszi a rendszergazdáknak, hogy ismerős Windows-felületen keresztül állítsák be a fájlokhoz és mappákhoz tartozó jogosultságokat. A Windows ACL-en keresztül beállított jogosultságok minden belépésre vonatkoznak: AFP, FTP, File Station, NFS és WebDAV. A biztonságos jogosultsági rendszer feleslegessé teszi a kiskapuk miatti aggodalmaskodást.

  A legmagasabb igényeket kielégítő üzleti alkalmazások

  A Synology DS2413+ a neves rendszer firmware-t, a Synology DSM-et használja. Az üzleti alkalmazások átfogó listáját nyújtó DS2413+ az általunk személyesen kiválasztott, az üzleti környezet követelményeinek leginkább megfelelő alkalmazásokkal alakítható testreszabottá. A DS2413+ számos hagyományos hálózati hardvert helyettesít olyan speciálisan munkacsoportoknak és irodáknak tervezett szolgáltatásokkal mint az antivírus, videómegfigyelés, webmail, VPN és LDAP directory.

  Az alkalmazások a Csomagkezelő központban kezelhetők, ahol az alkalmazások felhasználásra kész csomagokként jelennek meg, és egy kattintással elérhetővé válnak. További engedélyezett külső PHP webalkalmazásokat (tartalomkezelés, kapcsolattartás a vásárlókkal, e-kereskedelmi rendszer) is képes befogadni a DS2413+ a PHP/MySQLŽ webtartalmat támogató Web Station-nel.

  Energiatakarékos kialakítás

  A Synology DS2413+-t energiatakarékossági szempontok figyelembe vételével tervezték. Szerver versenytársaihoz viszonyítva a DS2413+ alacsony áramfogyasztású. A hálózaton keresztüli ébresztés és az időzített ki/bekapcsolás tovább csökkentik az áramfogyasztást és a működési költségeket. A HDD-hibernáció beállítható úgy, hogy csak akkor lépjen működésbe, ha rendszer egy bizonyos ideig inaktív. Ez nemcsak energiát takarít meg, de merevlemezek élettartamát is növeli.

  ___
  1. Link aggregáció esetén. A teljesítmény eltérő környezetben változhat.
  2. A DS2413+ legfeljebb egy, külön megvásárolt Synology DX1211-gyel bővíthető.

 • Cikkszám
  unas_118029
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.