Új jelszó kérése
Termék részletek


JL AUDIO E110 aktív mélysugárzó

JL AUDIO E110 aktív mélysugárzó
 • JL AUDIO E110 aktív mélysugárzó
 • JL AUDIO E110 aktív mélysugárzó
599 000 Ft599000
A vásárlás után járó pontok: 17 970 Ft
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben, megrendelésre és 25% előleggel


A JL Audio új E-Sub aktív mélynyomói—az e110 és az e112 minden korábbi változatnál tökéletesebb mélynyomó teljesítményt nyújtanak, mindezt olyan áron, amely a legtöbb komoly audió rendszer iránt érdeklődő zenebarát szívét megdobogtatja.

Az új E-Sub mélynyomókhoz számos JL Audio kulcstechnológiát alkalmaztunk. Részben ennek köszönhető a termékek kivételes hangzásminősége, nagy teljesítménye és a különféle, igényes alkalmazási területen is érvényes szokatlanul jó ár/érték aránya.

Minden jó mélynyomó lelke és kulcsfontosságú szerkezeti eleme a kiváló minőségű mélyhangszóró. Az E-Sub mélynyomóinkban impresszív, alacsony torzítású, hosszú löketű motort használunk, amely bármilyen forrásjelet magas hangzáshűséggel tud reprodukálni. A lehető legjobb hangzás biztosítása érdekében itt is a csak a JL Audio termékeknél megtalálható DMA technológia alkalmazásával formáljuk, vezéreljük és stabilizáljuk a hangszóró motorját, ezzel biztosítjuk a hosszú löketű motor lineáris működését a teljes mozgástartományban. A forgalomban lévő, polcról levehető kész megoldásokkal szemben a mi mélynyomóink kialakításánál a tekercsben folyó áram motorra gyakorolt dinamikai kilengéseit és a terheléstől függő elektromotoros hatásokat is figyelembe vesszük és kezeljük. Termékeinket nem laboratóriumi mérőjelekkel, hanem valós zenei programjelekkel fejlesztjük, teszteljük és finomhangoljuk. A DMA-technológia alkalmazásával készülő hangszóróink minden hangnyomás szinten más típusoknál hitelesebben szólaltatják meg a bemenetre kapcsolt forrásjelet, kifinomul-tabban és dinamikusabban szólalnak meg, mint a forgalomban lévő egyéb mélyhang-szórók.

Az E-Sub mélynyomók esetében alkalmazott igen nagy beszerelési mélység révén nagy mozgásteret tudunk biztosítani a három felfüggesztő elem (a gumi membránszél és a két pille) számára. Ez szokatlanul nagy mechanikai stabilitást biztosít a motor teljes mozgástartományában. Ezzel tovább javul a hangszóró linearitása, csökken a torzítása és hosszabb távon is megbízhatóan működik a hangszóró, megnő a hasznos élet-tartama. A kiváló műszaki tartalom mellett fejlesztő mérnökeink a tetszetős külsőre is ügyeltek: Az E-Sub hangszórók acél elülső beszerelő karimája adja meg a kész mélynyomó homlokfelületének a formáját, míg a nagy és nehéz hangszóró hátlapján kiképzett menetes furatokon keresztül a hangszórót a nagyobb mechanikai stabilitás érdekében a mélynyomó dobozának hátlapjához tudtuk csavarozni.

A nagy teljesítményű innovatív hangszórók meghajtására teljesen új, kapcsoló üzemű, szabályozott tápegységgel ellátott digitális erősítőt fejlesztett ki a JL Audio mérnök-csapata. Számos, először itt alkalmazott műszaki megoldásnak köszönhetően kisebb, könnyebb és hatékonyabb lett az új erősítő, miközben megtartottuk a nagy teljesítmé-nyét, amely révén magabiztosan, stabilan tudja meghajtani az E-Sub mélynyomókba épített mélyhangszórókat.

Az erősítő egység része az új fejlesztésű, stúdió minőségű digitális jelfeldolgozó egység, amely a mélynyomó házának tetőlapján elhelyezett kezelőszervekkel állítható be és vezérelhető. Ezzel sokkal kényelmesebben és egyszerűbben kezelhető az E-Sub mély-nyomó, mint a versenytársaink által előszeretettel alkalmazott hátlapi kezelőszervek használatával. Normál üzem mellett egy tetszetős fedlap rejti el a kezelő- és beállító szerveket.

Az E-Sub mélynyomók számos különféle területen alkalmazhatóak eredményesen: Az igényes házimozi rendszerekben éppúgy helyet kaphatnak, mint a kétcsatornás zene lejátszó rendszerekben, de a számítógép alapú zenelejátszók mélyhangjainak megszó-laltatásához is jól használhatóak.

A mélynyomón analóg RCA bemeneti aljzatok fogadják a vonalszintű, vagy a hangszóró kimenetről érkező jeleket. A mélynyomó hátlapján lévő kapcsolóval állítható be, hogy földet, vagy szigetelt legyen-e az aljzat, ami különösen hasznosnak bizonyul a földelési elégtelenségek miatt kialakuló földhurkok, búgó jelek esetében.

A készülékbe épített aktív keresztváló valódi két utas, negyedrendű Linkwitz-Riley keresztváltó, a mélynyomó erősítőjét tápláló alulvágó szűrővel és a kimeneti aljzatok elé épített felülvágó szűrővel. A beépített keresztváltó lekapcsolása esetén –ami a házimozi rendszereknél megszokott- a kimeneten a teljes frekvenciasáv jelenik meg, vagyis gond nélkül akár több ESub is sorba köthető. Átváltható a bemenetek polaritása, a jelfeldol-gozó egység előtt teljes körű fázisszabályozó elemet találunk. A jelfeldolgozás az analóg tartományban történik, így a kritikus alkalmazási területeken is villámgyorsan és hatéko-nyan avatkozhat be a készülékbe épített elektronika.

Az E-Sub mélynyomókat különös gondossággal az Amerikai Egyesült Államokban, a JL Audio gyárában gyártjuk. Mindegyik termékünket egyenként teszteljük, hogy ilyen módon is biztosíthassuk azok sok éven át tartó, megbízható működését, akár az otthoni HiFi rendszerben, akár a házimozi rendszerekben használják is azt.

 • E-Sub e110
  Felépítése: Zárt doboz
  Hangszóró: 10 hüvelykes (25 cm-es), membrános hangszóró
  Frekvencia átvitele: 23 Hz - 120 Hz (± 3 dB)
  Beépített erősítő teljesítmény: 1200 watt RMS rövid idejű csúcsteljesítmény
  Méretei*: (362 mm magas x 343 mm széles x 419 mm mély)
  * A lábakkal együtt. A mélységadatok a hangszóróráccsal és az erősítő kinyúló elemeivel együtt értendőek.
  Nettó tömege: 23,9 kg

 • Cikkszám
  unas_241035
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.