Új Jelszó Kérése
Kategóriák
Kövess minket Facebook-on

Ajánlatunk:
Tanúsítvány
SSL Certificate
Naptár
2015. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Látogató Számláló
0
2
8
0
6
3
3
Termék Részletek


Advance Acoustic WTX 1000 vezeték nélküli Bluetooth® vevő

Advance Acoustic WTX 1000 vezeték nélküli Bluetooth® vevő
 • Advance Acoustic WTX 1000 vezeték nélküli Bluetooth® vevő
 • Advance Acoustic WTX 1000 vezeték nélküli Bluetooth® vevő
55 000 Ft

Advance Acoustic WTX 1000 Airblue kompatibilis eszköz

 

Ez a „dugd be és használd” készülék bármely erősítő Aux segédbemenetéhez csatlakoztatható.

A készülékben alkalmazott aptX® kodek révén lehetőséget ad arra, hogy például okostelefonról, iPodról, iPad készülékről, iPhone telefonról, táblagépekről, vagy számítógépekről vezeték nélküli kapcsolaton keresztül CD minőségben hallgathasson zenét.

Így kényelmesen, karosszékben ülve élvezheti és rendszerezheti a zenei felvételeit vagy a számítógépen, illetve egyéb eszközökön tárolt bármilyen más audió információt. • Olyan világban élünk, ahol mind nagyobb szerepet játszik a valahol a virtuális térben tárolt és onnan elérhető digitális zene. A legkülön-félébb eszközökön (mobiltelefon, számítógép, táblagép, okostelefon és sokféle digitális lejátszó eszköz) tárolhatjuk, ezeket az eszkö-zöket vezetéken vagy vezeték nélküli módon a Hifi vagy házimozi rendszerünkhöz csatlakoztatva bárhol élvezhetjük a zene varázsát és ami a legfontosabb, ezeken a rendszereken megszólaltatva egyre jobb és életszerűbb hangzásminőségben adhatjuk át magunkat a bitekre fordított zene varázsának. Az Advance Acoustic új vezeték nélküli vevőegysége igen sok képességgel felvértezett szerkezet, sok versenytársánál többet nyújt. De mi is a legfőbb különbség? A csúcsminőségű hangzás iránti elkötelezettségünkhöz híven a WTX-1000 is a jelenlegi Bluetooth technológia javát nyújtja, a 4:1 tömörítési arány ellenére csaknem CD-minőségű hangzást biztosít. A FLAC, Apple Lossless vagy PCM formátumban kódolt, tömörített digitális állományokat csaknem az eredeti, tömörítetlen forrás hangzásminőségében képes megszólaltatni. A (350 Kbit/mp adatrátánál alacsonyabb értéken rögzített) MP3, AAC fájlokat dekódolás és így további minőségromlás nélkül szólaltatja meg, egészen 92 dB-re növelt dinamika tartománnyal és 16 bites felbontásban, 10 Hz és 22 Hz közötti frekvencia átfogással. Megtaláltuk a módját annak, hogy a ma elérhető Bluetooth technológia legjobb tulajdonságait felhasználva ezzel az innovatív adapterrel tökéletes hangzásminőségben tudjuk megszólaltatni a digitálisan konzervált zenét (valóban részletgazdagon, életszerűen, stb.) Próbálja ki! Szabadítsa ki a zenét a digitális korlátok közül! Amint meghallotta, megszereti és soha nem lesz kedve többé a korábbi módon zenét hallgatni!
  •    A készülék a Bluetooth apt-X kodeket használja
  •    Analóg kimenettel rendelkezik
  •    Optikai és koaxiális digitális kimenettel van ellátva – javul a zenei megszólalás minősége, részletgazdagabb, dinamikusabb hangzást élvezhet, mint a hordozható lejátszókról, igazán élvezetes minőségben szólal meg a tömö-rített zene, igen jó jel/zaj aránnyal. Sokat segít ebben a külső jelátalakító előnye, például a DAC modullal is felszerelt Advance Acoustic erősítő, de azon felhasználóink számára is előnyös lehet, akiknek már van egy jó minőségű audió/videó vagy DAC modullal felszerelt erősítője.
  •    Igen jó minőségű hangzás regenerálás a tömörített zenei állományokból.
  •    Életteli, lüktető, részletgazdag és zenei megszólalás
  •    Hangzásminősége versenyben van a hordozható Bluetooth eszközök hangzásminőségével.
  •    Könnyen és könnyen megtanulható módon használható.
  A WTX 1000 Airblue* kompatibilis eszköz:
  Az Airblue tanúsítvány célja, hogy meghatározza a számítógépekkel, táblagépekkel, okostelefonokkal és egyéb hordozható eszközökkel vezeték nélkül kommunikálni kívánó HiFi készülékek gyártói számára az adott készülék minőségével, műszaki tartalmával és műszaki jellemzőivel kapcsolatos szabványos elvárásokat.
  * Az Airblue Certification tanúsítvány gazdája az Advance Paris.
  A készülékben a DSP, ADC és DAC áramköri modulokat is tartalmazó CSR BC05 áramköri lapkát használjuk.
  Az áramkörben integrált kódolás/dekódolás 16 bit/48 kHz értéken történik. Ez teljes mértékben megfelel az audió fájlok esetében szabványos aptX mintavételi eljárás követelményeinek.
  Az aptX formátum a tökéletes megoldás, mivel mintavételi frekvenciája megegyezik a CD-játszóknál alkalmazottal. Ez jelentős mértékben csökkenti a minőségvesztést a digitális állományoknál.
  - Az (analóg) kimenő szintje 600 mV RMS
  - Az (analóg) kimeneti impedanciája 10 kOhm
  - Erősítési tényezője 0 dB
  - (Analóg) torzítása 0,09 %
  - (Digitális) torzítása 0,08 %
  A készülék EAN kódja: 3 760 179 290 714
  Méretei: 13 cm széles, antennával együtt 11, antenna nélkül 4,8 cm magas, antennával 15, antenna nélkül 12 cm mély
  Tömege: 524 gram • Cikkszám
  unas_383591
Webáruház készítés