AE 100 sorozat

Acoustic Energy 100 család

Acoustic Energy 100 sorozat - a jó példa

Az AE tervezői Cirencesterben megtalálták a jó hangfalak receptjét. Nem kellett sokat keresgéljenek, hiszen az elveket mindenki ismeri. Áldozni kell a megfelelő alkatrészekre, és a megfelelő gyártási minőségre. Ezért használnak hagyományos műanyag reflex cső helyett a doboz szélességét kihasználó portot, ezért került az álló modellek aljába már gyárilag csillapító töltet és ezért döntött a márka a papír membrán mellett, hiszen ebben az árkategóriában ebből lehet a legjobb minőséget, legjobb kidolgozottságot kihozni. Az AE100 család nem olcsó, hanem jó. 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Figyelem!

Legtöbben azért választják az Acoustic Energy AE100 család hangfalait, mert azok elérhető áron kínálnak remek hangminőséget. Munkánk során azt tapasztaljuk, hogy hogy az elérhető árat és minőséget keresve egyre többen választanak olyan távolkeleti tervezésű és gyártású erősítőt, ami csak szűkösen teljesíti az ígért teljesítményadatokat. Ezek az erősítők egy-egy teszt során talán, a kifejezetten hozzájuk válogatott hangfallal, szerény hangerőn még képesek lehetnek "jól" megszólalni, ám a mindennapi használat során gyakran hallható torzítással terhelik a hangot, így elrontva a zeneélvezetet. Éppen ezért, a hangfalban rejlő lehetőségek kiaknázásához klasszikus "A" vagy "A/B" osztályú sztereó erősítőt ajánlunk. A tisztán D osztályú erősítést használó, kis méretű elektronikákból csak az ismert és megbízható márkák termékeit tudjuk javasolni, mint például a NAD D sorozat, a Yamaha WXA vagy épp a Pro-Ject MaiA modellek.

Akár még egy névlegesen kis teljesítményű, használt NAD vagy Cambridge Audio erősítő is jobb választás lehet, mint egy új "feltörekvő márka" ami alig kerül többe mégis azt ígéri, jól szól és és tud Bluetooth-ot és digitális bemeneteket és ígéretek szintjén, talán még a csillagokat is lehozza az égről...