Black Friday 2023

Black Friday

A Black Friday akciónkat meghosszabbítjuk december 3. vasárnap éjfélig, hogy maradjon még egy hétvége a megfontolt döntéshez !

Az akciós árak a készlet erejéig érvényesek. A rendelkezésre álló mennyiségek limitáltak, ezért érdemes minél előbb megrendelni a kiszemelt terméket. 

Amennyiben a Fogarasi úti üzletünkben szeretnéd megrendelésedet átvenni, kérjük az alábbiakra kérünk legyél figyelemmel:

  1. Boltunk hétköznap 10 - 18 óra között van nyitva és itt várjuk azon megrendelőinket, akik már megkapták a rendelés átvehető státuszáról szóló email-t.
  2. Személyes átvételre csak a „A rendelt termékek átvehetők a Fogarasi úti üzletünkben” email értesítést követően van mód.
  3. Amennyiben a rendelésedet előre nem fizetted ki, az üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz.
  4. Az üzletben a maszk viselése nem kötelező, de jó szívvel ajánlott a szezonális légúti fertőzések elkerülése érdekében.

Amit tudnod kell:

A rendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és a rendelkezésre álló készletből teljesítjük. A megnövekedett rendelésszám miatt azok feldolgozása a megszokottnál több időt vesz igénybe. Mielőtt telefonálnál, hogy megtudd, hol is tart az általad megrendelt termék, olvasd el tájékoztatónkat, amiben részletesen leírjuk mit is jelentenek a rendelés kapcsán érkező email értesítések: Hol tart a rendelésem?

Black Friday alatt kicsit másképp működik az Audio Centrum

A Black Friday időszakban, vagyis November 17.-től 30.-ig azok a kollégáink, akik a műszaki tanácsadással és demókkal segítenének neked a választásban, mind a megrendelt csomagok összekészítését segítik, ezért kérjük telefonon csak akkor érdeklődj, ha az valóban halaszthatatlan. Egyúttal ebben az időszakban a szokásos demók is szünetelnek. Vagyis nincsen mód hifi rendszerek és komponensek meghallgatására.

Csapatunk a Black Friday időszakban mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb feladhassuk a megrendelt termékeket. Ám a nagyobb rendelésszám és a futár cégek megnövekedett terhelése miatt a házhozszállítás több napot is igénybe vehet. A tipikus, másnapi kiszállítás helyett egy-egy termék kézbesítése igen ritkán akár 8-10 napig is elhúzódhat. 

Ami nem változik:

Nekünk is fontos, hogy a megrendelt termék sértetlenül érkezzen meg hozzád, ezért kollégáink most is nagy gonddal csomagolják a feladandó termékeket, hiszen a hifi világában szinte minden törékeny.