Monitor Audio Silver 100, fekete tölgy

Cikkszám: MON074
Monitor Audio Silver 100, fekete tölgy

Monitor Audio Silver 100, fekete tölgy

Cikkszám: MON074
-29%
309 900 Ft 219 900 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2020.05.29  -  A készlet erejéig!

Kompakt hangsugárzó

 

A kiemelkedő akusztikai jellemzőkkel rendelkező Silver 100 hangsugárzó az összetett felépítésű komolyzenei műveket és a hangos rockkoncerteket egyaránt egyedülálló felbontásban szólaltatja meg. A kimagasló teljesítményt és dinamikus hangzásvilágot nyújtó Silver 100 a közepes és nagyméretű szobákban elhelyezett sztereó vagy többcsatornás hangrendszerek esetén is ideális választás.

A Silver 100 hangsugárzónak a hagyományos építési elveket korszerű megoldásokkal ötvöző, viszonylag kisméretű készülékháza egy kifejezetten nagy teljesítményű, 8 hüvelykes C-CAM RST mélyközépsugárzót rejt magában. A nagyméretű meghajtók hatékony légmozgásról gondoskodnak. Ennélfogva az általában a padlón álló hangsugárzókra jellemző, hihetetlenül dinamikus mélyhangzással töltik meg a teret. A kétutas rendszerű Silver 100 új, 25 mm-es C-CAM magassugárzója a márka saját fejlesztésű, kerámia bevonatú alumínium-magnézium ötvözetéből készül, a hatékony szellőztetéssel rendelkező, neodímium mágnesekből álló rendszer pedig a magas hangokat is kristálytiszta módon szólaltatja meg.

A HF egységet kiegészítő, speciális kialakítású, mintegy 8 hüvelykes mélyközépsugárzó homorú C-CAM kúpprofilja hihetetlen mértékben lecsillapítja az esetleges rezgéseket, miközben a középfrekvenciás hangok számára is nagyfokú tisztaságot kölcsönöz. Tegye próbára Silver modellünket, és azonnal hallhatóvá válik a különbség!

A termék
nincs készleten
Raktárba beérkezés
2 munkanap