Ideiglenes munkarend

A koronavírus járvány miatt az Audio Centrum webshopként és átvételi pontként működik 2021-ben is, további intézkedésig.

Átvételi pont 

Telefonos időpont egyezetetés mellett, lehetőség van bizonyos termékek bolti átvételére. A bolti átvétel feltétele minden esetben az előzetes bejelentkezés és az időpont kollégánk általi visszaigazolása.

Üzletünk területén az érvényes szabályok értelmében, és mindannyiunk egészségének védelme okán, a maszk rendeltetésszerű viselése kötelező! 

Mi nem változik?

Igyekszünk vásárlóink kiszolgálását a lehető legmagasabb szinten fenntartani, ezért az online megrendeléseket változatlan rendben szállítjuk házhoz. Hétköznap 10-16 óra között továbbra is fogadjuk a telefonhívásokat és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk az email vagy Facebook üzenetekre.

Mi változik?

Csökkentettük a kiszállítási díjat 990,- Ft-ra és 30.000 forintot meghaladó értékű rendelés esetén továbbra is díjtalanul küldjük a termékeket a GLS futárszolgálattal.

Márkaszervizünk elérhetősége

Szervizünkkel ezen időszakban a szerviz@audiocentrum.hu emailcímen tud egyeztetni. Hibás terméket leadni, telefonos egyeztetést követően, személyesen hétköznap 10-16 óra között a Fogarasi út 10-14 épület főportáján - üzletünk bejáratától jobbra - illetve postai úton lehet. Telefonszámunk +36-1-468-2176. A megjavított készülék telefonos egyeztetést követően, személyesen is átvehető vagy  futárszolgálattal juttatjuk vissza a tulajdonosának. 

Miért döntöttünk a nyitva tartás szüneteltetése mellett?

Nehéz szívvel szüneteltetjük az üzlet megszokott nyitva tartást. Hiányozni fog a személyes kapcsolat a zene és hifi iránt elkötelezett vásárlóinkkal. Ám meggyőződésünk, hogy ez segít a koronavírus terjedésének megfékezésében. Bemutatótermünk önkéntes, ideiglenes zárva tartása összhangban van az országszerte és európaszerte bevezetett intézkedéssel, amelyek mindegyike a fertőzés terjedésének fékezését célozza.

Emellett nagyon fontos, hogy szeretnénk megóvni idősebb kollégáink egészségét. Ők azok, akik több évtizednyi felhalmozott tapasztalattal az Audio Centrumot megalapozták. Nélkülük mi sem lennénk itt, a Centrumban.

Köszönjük a megértést!

Reméljük hamarosan találkozhatunk személyesen, az Audio Centrumban, amit annyira szeretünk!