Ideiglenes munkarend

A koronavírus járvány miatt, Március 16-tól további intézkedésig az Audio Centrum csak webshopként működik.

"maradjotthon" kupon akció

A Március 28-ával bevezetett kijárási korlátozásra tekintettel 5% kedvezményt kínálunk vásárlóinknak. A kupon nyújtotta kedvezményt csak végfelhasználók vehetik igénybe. A kupon kedvezményes árú termékekre nem érvényesíthető. A kuponos vásárlások után is biztosítjuk a pontgyűjtést a regisztrált vásárlóink számára.

A maradjotthon kupon kódot a rendelés folyamán akár a "kosár megtekintése" közben, vagy a "szállítás és fizetés" beállításakor is beírhatod, vagy például mobilon, amikor a terméket a kosárba helyezed


Mi nem változik?


Igyekszünk vásárlóink kiszolgálását a lehető legmagasabb szinten fenntartani, ezért az online megrendeléseket változatlan rendben szállítjuk házhoz. Hétköznap 10-15 óra között továbbra is fogadjuk a telefonhívásokat és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk az email vagy Facebook üzenetekre.

Mi változik?

Csökkentettük a kiszállítási díjat 990,- Ft-ra és már 15.000,- Ft értékű megrendelés esetén díjtalanul küldjük a megrendelt termékeket a futárszolgálatookal.

Márkaszervizünk elérhetősége

Szervizünkkel ezen időszakban a szerviz@audiocentrum.hu emailcímen tud egyeztetni. Hibás terméket leadni, telefonos egyeztetést követően, személyesen hétköznap 10-15 óra között a Fogarasi út 10-14 épület főportáján - üzletünk bejáratától jobbra - illetve postai úton lehet. Telefonszámunk 061 468-2176. A megjavított készüléket futárszolgálattal juttatjuk vissza a tulajdonosának.


Miért döntöttünk a nyitva tartás szüneteltetése mellett?

Nehéz szívvel szüneteltetjük az üzlet megszokott nyitva tartást. Hiányozni fog a személyes kapcsolat a zene és hifi iránt elkötelezett vásárlóinkkal. Ám meggyőződésünk, hogy ez segít a koronavírus terjedésének megfékezésében. Bemutatótermünk önkéntes, ideiglenes zárva tartása összhangban van az országszerte és európaszerte bevezetett intézkedéssel, amelyek mindegyike a fertőzés terjedésének fékezését célozza.

Emellett nagyon fontos, hogy szeretnénk megóvni idősebb kollégáink egészségét. Ők azok, akik több évtizednyi felhalmozott tapasztalattal az Audio Centrumot megalapozták. Nélkülük mi sem lennénk itt, a Centrumban.

Köszönjük a megértést!

Reméljük hamarosan találkozhatunk személyesen, az Audio Centrumban, amit annyira szeretünk!