Ideiglenes munkarend

A koronavírus járvány miatt az Audio Centrum további intézkedésig csak webshopként működik.

Az átvételi pont SZÜNETEL
A 2021 Március 4.-én bejelentett kormányzati intézkedések következtében és munkatársaink valamint ügyfeleink egészségének védelmében, az átvételi pont szolgáltatást szüneteltejük. 

Mi nem változik?
Igyekszünk vásárlóink kiszolgálását a lehető legmagasabb szinten fenntartani, ezért az online megrendeléseket változatlan rendben szállítjuk házhoz. Hétköznap 10-16 óra között továbbra is fogadjuk a telefonhívásokat és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk az email vagy Facebook üzenetekre.

Mi változik?
Csökkentettük a kiszállítási díjat 990,- Ft-ra és 30.000 forintot meghaladó értékű rendelés esetén továbbra is díjtalanul küldjük a termékeket a GLS futárszolgálattal.

Márkaszervizünk elérhetősége
Szervizünkkel ezen időszakban a szerviz@audiocentrum.hu emailcímen tud egyeztetni. Meghibásodott termék személyes leadására a kormány által elrendelt szigorú szabályokra tekintettel nincsen mód. Március 5.-étől további intézkedésig csak futár útján, előzetes egyeztetés szerint van mód meghibásodott termék leadására. A megjavított készülék telefonos egyeztetést követően, futárszolgálattal juttatjuk vissza a tulajdonosának. 

A gyorsabb szervizügyintézés érdekében tájékoztatjuk, hogy az alábbi márkák hivatalos szerizeit közvetlenül is elérheti:

AudioQuest márkaképviseletAudio Technica szervizBasys márkaszervizBasys márkaszervizCambridge Audio SzervizFiiO márkaszervizHorn márkaszervizSennheiser, EPOS márkaszerviz

 

Miért döntöttünk már 2020 első felében a nyitva tartás szüneteltetése mellett?
Nehéz szívvel szüneteltetjük az üzlet megszokott nyitva tartást. Hiányzik a személyes kapcsolat a zene és hifi iránt elkötelezett vásárlóinkkal. Ám meggyőződésünk, hogy ez segít a koronavírus terjedésének megfékezésében. Bemutatótermünk önkéntes, ideiglenes zárva tartása összhangban van az országszerte és európaszerte bevezetett intézkedéssel, amelyek mindegyike a fertőzés terjedésének fékezését célozza.

Emellett nagyon fontos, hogy szeretnénk megóvni idősebb kollégáink egészségét. Ők azok, akik több évtizednyi felhalmozott tapasztalattal az Audio Centrumot megalapozták. Nélkülük mi sem lennénk itt, a Centrumban.

Köszönjük a megértést!
Reméljük hamarosan találkozhatunk személyesen, az Audio Centrumban, amit annyira szeretünk!