Új jelszó kérése
Kategóriák
Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
3
7
7
9
9
Fizetési megoldás

Radiotehnika hangfalak

Fő kategória >Gyártók >Radiotehnika hangfalak

 

Kik VAGYUNK?

A VÁLLAKOZÁSUNK TÖRTÉNETE

 

A „VEF Radiotehnika RRR” vállalkozás 1927-ben alakult meg Lettország fővrosában, Rigában. A fő tevékenysége rádiók és audió termékek fejlesztése és gyártása volt. A cég a jelenlegi Radiotehnika RRR (Rīgas radiorūpnīca – Riga Rádiógyárí) nevét 1941-ben kapta az alábbi két magáncég egyesülése eredményeként: Az 1927. dcember 28-án alapított “Foto-radio centrāle A. Leibovic” és az 1934.-ben létrejjött "A. Apsītis un F. Žukovskis” rádiógyár közösen hozták létre a résuzvénytársaságot.


Már a cég alapításakor is erősségünk volt a kézi munkával, nemes anyagokból igényesen gyártott famunka és ezt a hegyományt és tudást napjainkig megőriztük. Az évtizedek során a kiváló minőségű hangsugárzók gyártása terén is nagy tapasztalatra tettünk szert. Ez tette lehetővé, hogy a VEF Radiotehnika RRR termékei a a nemzetközi piacokon is mind nagyoibb ismeretségre és elismertségre tettek szert. A vállalkozás korai éveiben gyártott míves termékeink még ma is keresett történelmi emlékek, számos példányuk látható például Nerw Yorkban a Museum of Modern Art, a Modern Művészetek Múzeuma kiállításán. 

 

 

NAPJAINKBAN

Napjaionkra a VEF Radiotehnika RRR már a legmodernebb méréstechnikai eszközökkel és laboratóriummal és Európa egyik legnagyobb méretű süketszobájával rendelkezik, a termékeink modern CNC gépeken készülnek. Mindezek együttesen kiváló lehetőséget nyújtanak a VEF Radiotehnika RRR számára, hogy esztétikailag és akusztikailag is magas színvonalú termékeket gyártson.

 

A FILOZÓFIÁNK

A zene, ahogy régeben is-régebben is, ma is életünk szerves részét képezi és remélhetőleg a jövőben is az  marad. Mára már a hang és a kép szerves egységet alkot, de a zene továbbra is megőrizte meghatározó szerepét a napjainkban. Megszépíti a mindennapjainkat, segít oldani a feszültségeket, örömet szerez, mi pedig arra törekszünk, hogy a zenét megszólaltató eszközök is egyre szebbekké és tökéletesebbekké válhassnak.

Hiszünk abban  hogy az igényes Hi-Fi eszkjözök képesek arra, hogy visszaadják otthonunkban az élő zenei előadás varázsát és ugyanazokat az érzelmeket válthassák ki otthon, mint amit az adott zeneművet megkomponáló zeneszerző a művével tolmácsolni kívánt.

Ismerkedjenek meg a termékeinkkel és hallgassák azokat olyan élvezettel, mint amilyen élvezettel és szenvedéllyel alkottuk azokat!


1 termék
X-LINE széria

Webáruház készítés