Új jelszó kérése
Kategóriák
Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
9
3
7
7
9
9
Fizetési megoldás

X-LINE széria


A Lettország fővrosában, Rigában évtizedek óta sikeresen működő VEF Radiotehnika RRR nemrégiben az elsősorban házimozi salkalmazásokra fejlesztett X-Line csúcsminőségű, igényesen megmunkált, tetsztetős hangsugárzók teljes választékával bővítette termékpalettáját. A hangsugárzó család öt elegáns dobozba épített, különböző méretű passzív hangsugárzóból és egy aktív mélynyomóból áll. A hangsugárzók nem csak a külonböző kiépítettségű házimozi rendszerekben állják meg a helyüket, de a hagyományos sztereó rendszerekben is audiofil hangzásélményt nyújtanak, kialakításuk révén pedig a modern és a klasszikus lakásbelsőkhöz egyaránt harmoinikusan illeszkednek.. A hangsugárzók bármilyen zenén életszerű hangzással örvendeztetik meg a hallgatóikat, de elsőősorban a mozi világában érzik otthon magukat, ahol életszerű, nagy jelenlétérzetet nyújtó hangzásélményt, nagy színpadképet biztosítanak.

A dobozokat és az igényesen kialakított keresztváltókat a Radiotechnika, a dobozokba épített csúcsminőségű hangszórókat a Scan-Speak gyártja. Az igényesen megmunkált, modern formatervezésű dobozok a magas frekvenciás tartományban is transzparens, a középtartományban tiszta, élethű hangzást nyújtanak, mélyei testesek és csontig hatolnak. A hangsugárzók ára pénztárcabarát, kevés hasonló árfekvésű termék képes csak a forma és a minőség ilyen összhangját biztosítani.

Az “X-Line” házimozi hangsugárzó család az átlagosnál igényesebb mozi- és zenerajongók igényeit is maradéktalanul képes kielégíteni.

A fekete és piros kiviteli változatban kapható Radiotechnika X-Line hangsugárzók júniustól sztereó és házimozi bemutatótermünkben válogatottan jó házimozi és sztereó erősítők és kábelek társaságában hallgathatóak meg, nagy tapasztalattal és szakismerettel redelkező munkatársaink pedig készséggel segítenek az Ön otthonában ideálisan használható házimozi, vagy hangsugárzó rendszer megtervezésében és összeállításában

 


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés