Corinium

Corinium

A Corinium az Acoustic Energy kínálatának legújabb és legambiciózusabb modellje. Tervezőcsapatunk hároméves projektjének csúcspontjaként ez a vadonatúj, új generációs álló hangfal magasabbra teszi a mércét a teljesítmény, a design és az ár-érték arány tekintetében. A korábbi szabálykönyvünket széttépve és egy üres papírlappal kezdve részletesen megvizsgáltuk a zenei reprodukciót, és ezt követően minden területen apró javulást értünk el. Mindezek összesítve egy olyan hangfalat eredményeztek, amely lényegesen dinamikusabb, élőbb hangzású és zeneileg jobban bevonzóbb, mint bármelyik termékünk, amelyet eddig terveztünk.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Corinuim fejlesztése átfogó folyamat volt, amelynek során minden egyes elemet és annak az egészhez való viszonyát vizsgáltuk. Elkerültük, hogy időt és energiát fordítsunk olyan területekre, amelyek kevésbé számítottak, és időt és pénzt fektettünk olyan területekre, amelyekről úgy találtuk, hogy a legnagyobb nyereséget kínálják. Ez magában foglalta egy új szénszálas kúp és meghajtó rendszer kifejlesztését a közép/basszus hangsugárzókhoz, egy új és egyedi lágy dóm anyag beszerzését a magas hangszóróhoz, a hangsugárzókhoz illeszkedő keresztváltó alkatrészek gondos kiválasztását, valamint egy akusztikailag és esztétikailag is lenyűgöző burkolat megalkotását.
Reméljük, egyetért azzal, hogy olyasvalamit hoztunk létre, ami nem csak a versenytársakkal összehasonlítható, de még azon is túltesz, mivel kifinomultabb, zeneibb és olyan módon kínál, ami korábban csak a kevesek által elfoglalt ritka térben volt elérhető. Reméljük, hogy a Corinium sok évnyi zenei élménnyel ajándékozza meg Önt.
A számozott hangfalairól ismert gyártó miért adta Corinium nevet legújabb típusának? A gyönyörű Cotswoldsban található Cirencester, amely több mint 25 éve a szülővárosunk, fontos előőrs volt a római kori Britanniában. Valójában ez volt a legfontosabb város Londonon kívül. Coriniumnak nevezték el, és büszkék vagyunk arra, hogy az eddigi legjelentősebb és legimpozánsabb hangszórónkat névadónkról neveztük el.