Ruark

Ruark Audio

A Ruark egy Anglia délkeleti partvidékén működő családi vállalkozás, egy nagyszerű, az igényes hangrendszerek iránt elkötelezett csapattal. Inspirációnk változatos, és a tapasztalatainkból, a csodált dolgokból, a zene iránti szeretetünkből és a southendi tengerparton tett sétákból származik.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Eredetünk a hifi korai napjaira nyúlik vissza. Azóta sok minden változott, de a nagyszerű zenei rendszer alapelvei ugyanazok, mint valaha, ezért ragaszkodunk hozzájuk. 

Alapítónk, Alan O'Rourke gitározva nőtt fel, és apja ipari munkája révén hi-fi berendezésekkel volt körülvéve. Így nem teljesen meglepő, hogy később saját audio céget alapított. Az első termékünk az 1980-as évek elején a Sabre volt - egy kedves kis könyvespolc típusú, kétutas hangszóró, amely díjakat nyert és felhelyezett minket a térképre. Abban az időben minden hangszóróház fából készült, sok még ma is az. Alan apja, Brian, képzett hangszekrénykészítő volt, és a brit hifi néhány úttörő nagyjával dolgozott együtt. Megértette, milyen fontosak az anyagok és a konstrukció a zenei rendszer hangzása szempontjából. Mint apa, mint fia. És ezeket az elveket ma is alkalmazzuk, amikor termékeinket frissítjük vagy tervezzük.

"Egész életemben szerettem a zenét, körülvéve nőttem fel, és mindig is a szenvedélyem volt. Gyerekkoromban édesapám tanított meg gitározni, mivel egy cégnél dolgozott, amelyik ezeket a hangszereket importálta. Így, amikor felnőttem, rengeteg csodálatos felszerelés vett körül.

A zene mindig is a Ruark Audio középpontjában állt, és arra törekszünk, hogy kedvenc dalaink és albumaink a lehető legjobban szóljanak. Reméljük, hogy Ön is ugyanolyan sokat kap a termékeinktől és a zenétől, mint mi."

Alan O'Rourke, alapító

A Ruark története a What HiFi oldalán: Ruark Audio on an imminent return to its hi-fi roots and the value of tactile design

Ruark Audio