+2 év Garancia

A minőség nem merül ki a hangzásban, vagy egy szép előlapban. A minőség meg kell jelenjen a rejtve maradó alkatrészekben, a felhasznált anyagokban, a jó konstrukcióban és építési minőségben egyaránt.

+2 év garancia

Cégünk és csapatunk számára a remek hangzás mellett kiemelten fontos a hosszú távú megelégedettség is, ezért olyan termékeket kínálunk amelyek megbízhatóságában mi magunk is biztosak vagyunk. Az általunk képviselt márkák egytől egyig megbízható, hosszú élettartamra tevreznek, ezért a megszokott jótállási időn túl, számos termék esetében kínálunk díjmentes garancia meghosszabbítást. 

A "+2 ÉV Garancia" szolgáltatás keretében az Audio Centrum (myRobot Kft) az általa importált, az alábbi listában megjelölet termékekre a garanciális időn túli, díjmentes szervízt is kínál. 

  • HEGEL HiFi elektronikák 3+2 év
  • FYNE Audio F300 és F500 sorozatú hangfalak 3+2 év
  • FYNE Audio F700 és F1 sorozatú hangfalak 5+2 év
  • Acoustic Energy AE100, AE300 és AE500 sorozatú passzív hangfalak: 3+2 év
  • Opera Loudspeakers és Unison Research hangfalak illetve elektronikák*: 3+2 év

A "+2 ÉV Garancia" szolgáltatás a termék nem rendeltetésszerű használatából fakadó meghibásodásokra nem terjed ki. A szolgáltatás feltétele a vásárlástól számított 30 napon belül megkezdett, sikeres elektronikus regisztráció, amiről cégünk válasz emailben ad visszaigazolást. 

*A +2 év garancia nem tejed ki az elekroncsövekre. 

A Nordost kábelek garancia hosszabbításához a gyártó oldalán van lehetőség regisztrációra: NORDOST Product Registration

Az alap jótállás meghosszabbításhoz kérjük a vásárástól számított 30 napon belül regisztrálja készülékét az alábbi adatlap kitöltésével:

Termék típusa (márkanév, típusszám)
Termék gyári száma (Serial Number)
Számla/rendelési azonosító szám
Vásárló neve
vásárló email címe
Számla másolat