Technics

Technics – Életre szóló társ

Az analóg hangtechnika 100 esztendeje alatt a hangminőség olyan szintre jutott, hogy az emberek elégedettek lehetnek a hangélménnyel. A digitális korszak azonban ennél sokkal többet is tartogat. A műszakilag és formatervezésileg is legjobb hangvisszaadás terén szerzett több évtizedes gyakorlatunkat latba vetve felülmúlhatatlan hangminőségű termékeket hozunk forgalomba. Ez azonban csak az egyik lépés végcélunk felé, hogy a világ legjobb minőségű hangzását biztosítsunk a zenerajongóknak, akik nem érik be kevesebbel, mint a Technics nyújtotta hangélmény.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Fedezzék fel újra a zenét. A zene határokat és korszakokat áthidalva az összes kultúra és generáció minden képviselőjének szívét megérinti. Minden új nap egy addig ismeretlen hang élvezetének felfedezésével kecsegtet. Hagyják, hogy őket kísérjük el a zene újrafelfedezésének útján. Technics. Felülmúlhatatlan zeneélvezeti élmény mindenkinek. A Technics tudja, hogy a zenehallgatásban nem pusztán a technológia számít, hanem az ember és zene között kialakuló varázslatos érzelmi kapcsolat. Ők szeretnék az alkotók eredeti szándékához hűen közvetíteni a zenét, hogy a hallgató átélhesse annak felemelő és gyönyörködtető érzelmi hatását, ezzel is hozzájárulva a világ megannyi zenei kultúrájának továbbfejlődéséhez és élvezetéhez. Ez az ő filozófiájuk. A zene szeretetével és a Technics csúcsminőségű hangvisszaadás terén szerzett hatalmas ismeretanyagával igyekeznek a zenerajongók számára felülmúlhatatlan zeneélvezeti élményt biztosító márkát építeni. Máshoz nem hasonlítható zenei élmény. Új találkozás a hangokkal A hangtechnika világa számos változáson esett át az évek folyamán. Ahogy a zenehallgatás kényelme elsődleges igénnyé vált, a hangrögzítési eljárásoktól és berendezésektől a lejátszókig és médiatípusokig a hangtechnika folyamatosan fejlődött és színesedett. Az internet és különösen a hatalmas adatmennyiséget szállító szélessávú kapcsolat térnyerésével lehetőség nyílt a zene minőségvesztés nélküli digitális küldésére és fogadására. Ideje belépni a digitális hálózatok korszakába, hogy kamatoztassák több évtizedes tapasztalatukat, és a hangtechnikai lehetőségek határait feszegetve az zenebarátokat új szinten egyesítsék a zenével.

Technics – Életre szóló társ Az analóg hangtechnika 100 esztendeje alatt a hangminőség olyan szintre jutott, hogy az emberek elégedettek lehetnek a hangélménnyel. A digitális korszak azonban ennél sokkal többet is tartogat. A műszakilag és formatervezésileg is legjobb hangvisszaadás terén szerzett több évtizedes gyakorlatukat latba vetve felülmúlhatatlan hangminőségű termékeket hoznak forgalomba. Azonban ez csak az egyik lépés a végcél felé, hogy a világ legjobb minőségű hangzását biztosítsák a zenerajongóknak, akik nem érik be kevesebbel, mint a Technics nyújtotta hangélmény. Cégfilozófia A Technics minden terméke és tevékenysége három filozófiát követ.

Hangzásfilozófia Folytonos törekvés a felülmúlhatatlan hangzásra. Az életteli dallamok dinamikája, a zenei előadás lélegzet-visszafojtott csendje és feszültsége. A hangszerek által közvetített energia és az énekhangból áradó inspiráció. Soha nem mondanak le a muzsika lényegének megragadásáról.

Hangtechnikájuk nem ismer határokat és kompromisszumokat. A Technics-hangzás elérésére minden tevékenységüknél maguk számára kihívást jelentő, saját szabályrendszert követnek. Szigorú fejlesztési folyamatukban lelkes szakemberek vesznek részt, például egy hangzásvizsgálatokat végző hangtechnikai bizottság, akik a többlépéses minőségbiztosításról és a fizikai paraméterek megfelelőségéről gondoskodnak. Emellett az optimális hangzás érdekében a legjobb alapanyagokat használják. A kiemelkedően lelkesítő Technics-hangzás csak az összes fenti követelmény teljesítésével jöhet létre. Ennek elérésére sosem fognak kompromisszumokat kötni. Technics-hangkultúra. Génjeikben a hangok. A Technics újraindításával innovatív digitális jelfeldolgozási eljárásokon keresztül és egy új formavilágba öntve, közel öt évtized hangtechnikai szakértelmének genetikai kódját élesztik újra kibernetikus korunkban.

Nemcsak a zene kényezteti érzékeiket. A Technics termékek túlmutatnak a hangokon. Az élénk és dinamikus dallamok fontos szerepet játszanak a zenerajongók környezetének alakításában is. Elengedhetetlen pontosan követni az eredetit, ezért a hangjelek tiszta és hibátlan visszaadását a lehető legmesszemenőbb hűséggel garantálják. A Technics-hangzás megvalósítására nem kevesebb mint 100 belső szabályt állítottak fel. Ez a szabályrendszer túlmutat a számszerűsíthető paramétereken, kitérve a formatervezésre, az alapanyagokra és a zenebarátok megszólításának módjára. A Technics-kultúra égisze alatt zenebarátok biztosítanak valódi tökéletességet a többi zenerajongó számára. Technológiai filozófia Végtelen innovációs törekvés a tökéletességre. Márkaígéretük, hogy folyamatosan továbbfejlesztő innovatív műszaki megoldásokkal meghódítsák a hangvisszaadás lehetőségeinek határait.

Génjeikben az innováció. A Technics 1965-ös megszületése óta a világnak vonzó és újszerű hangtechnikai eszközöket biztosítva számos világelsőséget céloztak meg, és értek el. A Technics megfiatalított munkacsoportja a korábbi eredményeken is túlmutató, fáradhatatlan fejlesztésbe kezdett, hogy a visszaadott hang az elképzelhető legnagyobb pontossággal kövesse a művészek eredeti szándékát. A digitális hangtechnika frontvonalában. A Technics műszaki világát az innováció tartja mozgásban. Vállalatuk komoly erőforrásokat különítettek el a Technics számára, ezzel olyan egyedülálló műszaki megoldásokat eredményezve, mint a közvetlen meghajtású lemezjátszó, a lineáris fázisú hangszóró és a kapcsolási torzítást csökkentő erősítő. Ezek a technológiák új korszakot teremtve csodálatot váltottak ki a márkanév iránt. Míg a Technics egy időre nem volt jelen a piacon, annak genetikai kódját más termékek, DVD- és Blu-ray-lejátszók vitték tovább. Mostanra azonban kétségtelenül lefektették a megbízható műszaki alapot a Technics visszatérésére.

Technics-technológia az élvezetes zenehallgatás érdekében. Szerintük a technológia egyedüli szerepe, hogy optimálissá tegye a zenei élményt. Az új Technics termékek arra kívánnak fényt deríteni, hogy műszaki megoldásokkal milyen szintig fokozható a hangminőség. Új műszaki megoldásaik bevezetésével sikerült megoldani a korábbi digitális erősítők használata esetén el nem hárítható zaj és a torzítás problémáját. Sikerült még nagyobb felbontású jeleket eljuttatni a hangszórókhoz, amelyek így olyan pontos hangvisszaadást tesznek lehetővé, mintha az illető zenész ott játszana a szobában. A megoldást tovább finomította a hangzásra még inkább kiélezett Technics koaxiális hangszóró-koncepció. A hangszóróra küldött jelkarakterisztikát optimalizáló jelfeldolgozást, és a hasonló új műszaki megoldásokat az új felbontásbeli követelményeknek megfelelően szintén folyamatosan továbbfejlesztik. A Technics zenerajongóinak megfékezhetetlen hangtechnikai innovációja maximális zeneélvezeti élménnyel kecsegteti a zene szerelmeseit. Formatervezési filozófia Technics formavilág és hangélmény tökéletes harmóniában Olyan hosszú élettartamú termékeket hoznak létre, amelyek a zenebarátoknak a hangélményen túlmenően hagyományos Technics arculati jegyeket is kínálnak.

Időtálló megjelenés minden részletben. Az új Technics termékek formatervezése hiteles és letisztult maradt, a Technics termékek hagyományos vonalvezetését követi, belül mégis felülmúlhatatlan akusztikai technológiát rejt. Kiváló alapanyagok, precíz összeállítás, szakértő műszaki kivitelezés, valamint méltóságteljes színek és mintázatok együttese jellemzi ezt a zenebarátok számára központi hangtechnikát. Hűségesek a hangtechnikához, és élvezetesen szemet gyönyörködtető. A hangzás és a harmónia megvalósulása. Az új Technics termékek teljes kialakítását alapvetően kettős szempont vezérelte. Az első a zene szerelmeseinek szívét melengető küllem. Itt nem pusztán egy elektronikus készülékről van szó, hanem a zenehallgatási élmény egészének nélkülözhetetlen eleméről, amelyet a zenebarátok örömmel birtokolnak és helyeznek el otthonukban. A második a nélkülözhető elemeket mellőző, a hagyományos Technics-értékeket hűen követő megvalósítás. A terméket nagy gonddal tervezték olyanra, hogy csak a kívánt csúcsminőségű paraméterek eléréséhez szükséges elemeket tartalmazza.

A Technics tervezési alapszabályai egyesítik a hagyományt és az újításokat. Az a szenvedély és aprólékosság, amellyel a Technics termékek készülnek, túlmutat a műszaki újításokon. A tervezésnél elhivatottan szem előtt tartották, hogy a készülékház olyan mérnöki kialakítású legyen, amely a műszaki tartalmat kiegészíti és erősíti. Még a legapróbb alkatrészek, például a mechanikus gombok is a legkiválóbb minőségű anyagból készülnek. A múlt összeér a jelennel a kapcsolók és a zenehallgatás közben pattogó mutatós VU-mérők keltette analóg érzület újraélesztésével is. Méltóságteljes szín- és formavilága pedig garantáltan elősegíti a változatos módon elhelyezhető készülék előkelő kisugárzását. A Technics büszkén vállalt, sokszínű öröksége nyomán új formát és arculatot hoztak létre, amely remélhetőleg sok évig népszerűnek bizonyul majd. Hogy milyen küllem teszi élvezetté a Technics csúcsminőségű zenéjének hallgatását? Új készülékük erre egyetlen pillantás után megadja a választ.