TEAC

TEAC Audio of Japan

Japánban, Tokuma nyugati részén egy tehetséges hangmérnök Katsuma Tani alapította a TEAC céget 1953-ban. Nem túlzás azt állítani, hogy az általa alapított vállalat teljes története annak a törekvésnek az eredménye, hogy olyan audio termékeket építsenek, amelyek valóban rögzítik és reprodukálják az eredeti hangzást.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

1964-ben a világ első lassított videofelvevőjét – melyet a TEAC gyártott - a tokiói olimpián alkalmazták a sportolók minden egyes mozdulatának elemzésére. 1977-ben R2-D2 hangját az első Csillagok háborúja filmben egy TEAC magnóval vették fel. A Bruce Springsteen híres "Nebraska" című albumát 1982-ben az otthoni hangstúdiójában egy TEAC többsávos kazettás magnó segítségével rögzítették. Céljuk mindig az volt, hogy rögzítsék a hangot és hűen eljuttassák a hallgatósághoz. Számos audioterméket hoztak létre ennek érdekében.

A szalagos magnetofon korai napjaitól a mai nagy felbontású digitális hangzásig a média drámaian megváltozott, de a TEAC elképzelése ugyanaz maradt. Elkötelezettek, hogy továbbra is a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készült termékeket kínálják az igényes és minőségi zenehallgatásra vágyó emberek számára.