Portento Audio

 az olaszországi Venaria Reale-ban született 2014-ben.

Alapítója, Pier Paolo Prospero gyermekkora óta szereti a zenét, és 1979-től elektromos basszusgitáron játszik. Több mint 20 év szoftverházakban végzett munka után úgy döntött, hogy saját céget alapít szenvedélye alapján: a zene, semmi más…

A küldetés az, hogy a világméretű Hi-End piacnak kézi készítésű termékeket kínáljunk magas szintű felépítéssel, tervezéssel és minőséggel. Válogatott anyagok és egyedi tervezésű alkatrészek felhasználása, valamint néhány Pier megérzése egyedülálló, megbízható és tartós, Olaszországban gyártott kézműves terméket eredményez.

Mindegyik kábelt Pier Paolo Prospero saját kezűleg készítette el a legmagasabb színvonal biztosítása érdekében. Ez lehetővé teszi az egyedi termékekre vonatkozó speciális igények kielégítését is.

A Portento Audio büszke arra, hogy csúcskategóriás termékek széles választékát kínálja az audio és videó szerelmeseinek: Analóg és digitális kábelek (négy sorozatra osztva: Performer, Musica, Reference és Signature), A Power sorozat, beleértve az áramelosztókat és szűrőket. , Fejhallgatók és adapterek, egyedi kábelek.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: