Hospitality

Vendégeink élményének gazdagítása

Tudjuk, hogy a hangulat és a részletek mennyire fontos az emlékezetes vendégélmény megteremtésében, de a puha bútoroktól kezdve a fürdőszobai felszereléseken át a színvilágig és a világításig sok szállodaüzemeltető még mindig figyelmen kívül hagy egy létfontosságú érzékszervi elemet: a hangzást.

Az okostelefonoknak köszönhetően sok vendég magával viszi a zenei gyűjteményét, amikor utazik. Ha lehetővé tesszük számukra, hogy kedvenc rádióállomásaikat és zenéjüket olyan hangminőségben élvezhessék, mint otthon (vagy még annál is jobb), az egyszerű, de hatékony módja annak, hogy növeljük az önöknél töltött időt.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Ruark termékek a világ legelőkelőbb és legkívánatosabb szállodáinak szobáiban és lakosztályaiban is megtalálhatók. Időtlen és látványos modelljeinket úgy terveztük, hogy feldobják a környezetüket, és zökkenőmentesen illeszkedjenek bármilyen belsőépítészeti tervbe. A gondosan átgondolt anyagokkal, a példaértékű építési minőséggel, az egyszerű, intuitív vezérléssel és a kompakt méreteiket meghazudtoló hangzással egy új dimenzióval gazdagítják vendégei élményét.

Ruark Audio Hospitality Prezentáció  7,6 MB PDF

Esettanulmányok

R1 - a teljes körű vendéglátóipari megoldás

A 2006-os bevezetése óta kedvelt R1 a legnépszerűbb modellünk vendéglátóipari ügyfeleink körében. Az érzékeny DAB és FM vevővel rendelkező készülékünkről tudjuk, hogy sokan úgy döntenek a rádiót halkan fogják megszólaltatni, amikor a vendégek belépnek a szálláshelyükre, ami azonnal nyugodt hangulatot teremt. A Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően a vendégek könnyen csatlakozhatnak és élvezhetik a saját tartalmuk streamelését okostelefonjukról vagy hasonló eszközökről. Az okostelefonok a hátul található USB-C portról is tölthetők. Az automatikusan sötétedő kijelzőnek köszönhetően az R1 ideális az ágy melletti használatra, illetve az alvásidőzítő aktiválásával meg a pihentető természetes hangjával együtt az R1 sok vendéget a tökéletes esti alvásba fog ringatni.

Az R1-hez ráadásul kifejezetten szállodai használatra készítettünk egy szoftvert, amelyet még a kiszállítás előtt az ügyfél igényeihez igazíthatunk és telepíthetünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy testre szabhassuk a hangerő kimeneti szintjét, a beépített riasztást "csak egyszeri használatra" korlátozhassuk, és még a szálloda nevét is megjeleníthessük a kijelzőn, amikor készenléti üzemmódban van.

Tudjon meg többet az R1-ről

"We chose Ruark Audio because not only do their products sound great but their pleasing aesthetics compliment the interior design of our rooms, something other products simply didn’t do."

Andrew Stembridge Managing Director, Chewton Glen

A vendéglátás igényei figyelembevételével tervezve 

Míg az R1 a legtöbb környezethez+ tökéletes, nagyobb vendégszobákhoz és lakosztályokhoz szüksége lehet valamire, ami egy kicsit nagyobb jelenléttel és erővel rendelkezik, és erre az új R2 tökéletes. Népszerű zenei rendszerünk immár a negyedik iterációjában kínál osztályelső hangzást, továbbfejlesztett sztereó hangzással és széleskörű Wi-Fi streaming képességekkel, beleértve a Spotify Connect, a Deezer és az Amazon Music szolgáltatásokat is. Fel van szerelve a legújabb generációs Bluetooth 5 vevővel, valamint egy nagy teljesítményű okos internetes rádióval, DAB, DAB+ és FM-csatornákkal rendelkezik, így a vendégek a világ minden tájáról elérhetik kedvenc rádióállomásaikat.

Tudjon meg többet az R2-ről


Amennyiben szeretne többet tudni a Ruark szállásadói termékeiről, a szállásadóknak tervezett szolgáltatásokról és funkciókról, küldjön üzenetet számunkra:

kapcsolattartó neve:
kapcsolattartó email címe:
kapcsolattartó telefonszáma:
üzenet
csatolt dokumentum (opcionális)