Fyne Audio

FYNE Audio

A koncentrikus hangszóró építés mesterei több évtizednyi közös munka után a FYNE Audio márkanév alatt folytatják munkájukat. A FYNE Audio termékei megmutatják, hogy milyen is az, amikor a skóciai hangfalgyártás nagyjai szabad kezet kapnak a tervezésben! 

Hivatalos magyarországi FYNE Audio kereskedők listája: itt

FYNE demó helyszínekA Fyne Audio 2016-os alapitása óta a Brit hifi ipar egyig legnagyobb sikertörténetévé vált és bebizonytíotta, hogy az évtizedek alatt felhalmozott szakértelem és az ebből születő remek hangzás még ma is komoly értéket képvisel. A Fyne felkarolta, megmentette a skóciai hangfalgyártás legnemesebb hagyományait és újat teremtett azokból. 

A Fyne Audio csapata a skóciai hangfalgyártás veteránjaiból született, a márka termékei pedig tovább viszik a Brit hagyományokat

hogy megvédje a helyi tudást és munkahelyeket, megvédje a skót hangfalgyártást. Így nem csak a hifi iránt elkötelezett befektetőket, de még a skót államot is maguk mögé állították az új gyár alapításában. A Fyne Audio ma még új, de látva a tempót, ahogy egyetlen év leforgása alatt felépítették a kínálatot, még nekünk is leesik az állunk. Pedig láttuk, hogy milyen nagy nevek állnak a cég mögött. Ha Tim Lount vagy Dr. Paul Mills neve ismerősen cseng, az nem véletlen. Mégis megdöbbentő, hogy az elmúlt 12 hónapban a cég bemutatott egy valóban lélegzetelállító 22000 eurós csúcsmodellt, egy hét tagból álló belépő szériát, öt modellt számláló, igényes középkategóriás családot, három aktív mélysugárzót és nemrég két, komoly audiofil igényekre hangolt, álló hangfalat is. Mindezt úgy, hogy létrehozták a cég skóciai gyártóbázisát, kiépítették a beszállítói kapcsolatokat és a működéshez szükséges háttér infrastruktúrát. Mindeközben pedig, a gyártásba kerülő hangfalak sorra gyűjtik a díjakat és öt csillagos teszteredményeket.