Lemezjátszók mindenkinek

Nem csak az lehet jó, ami sokba is kerül! Az Audio Centrum kínálatában csak valóban jó minőségű hifit találsz, így természetesen az elérhető árú lemezjátszók kínálatában is csak azokat a gyártókat és modelleket találod meg, amelyeket csapatunk valóban jónak ítéli. 

Ha ez lesz az első lemezjátszód és még bizonytalan vagy, hogy mit is jelent a phono erősítő, vagy USB kimenet, az oldal alján ezekről is olvashatsz.

Nézet:
Sorrend:
-33%
Készleten
Pro-Ject E1 analóg lemezjátszó
Pro-Ject E1 analóg lemezjátszó
Ajánlott fogyasztói ár: 119 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Akciós ár: 79 990 Ft
Nézet:
Sorrend:

Az itt sorakozó lemezjátszók mindegyikében márkás, jó minőségű hangszedőt és tűt találsz, ami elengedhetetlenül fontos nem csak a jó hangminőséghez, de ahhoz is, hogy kedvenc lemezeidet sokaáig hallgathasd. Sőt, az általunk kínált lemezjátszókhoz csere tűket és csere hangszedőket is találsz kínálatunkban.

Az elérhető árú és belépő kategóriás lemezjátszók közös jellemzője, hogy igyekeznek a zeneélvezetet egyszerűvé tenni, ezért sok közülük olyan szolgáltatásokkal is rendelkezik, amelyek a drágább "audiofil" lemezjátszókból hiányoznak. 

Beépített phono előfok:

A phono előfok feladata, hogy a hangszedőből érkező, egészen apró elektromos jelet felerősítse arra a szintre, amit a többi hifi komponens, mint például egy CD lejátszó, vagy akár öreg kazettás magnó is kínál egy erősítő számára. Egy phono rősítővel felszerelt lemezjátszó az erősítőnek bármely szokványos vonalszíntű (line in) bemenetére köthető. 
Ha a lemezjátszóban nincsen phono előfok (phono fokozat, phono erősítő) akkor azt erősítő "phono in" csatlakozására kell kötni. 

Bluetooth:

Mindenkinek van már otthon legalább egy Bluetooth hangszórója, vagy Bluetooth fejhallgatója, így alighanem ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megszólaltasd a lemezeidet. Így kábelekkel sem kell foglalkozz és akár a kertben is megszólalhat a nappaliban lejátszott zene, teljesen veteék nélkül. Azonban a Bluetooth összeköttetés ma még lényegében garantáltan veszteséges tömörítéssel közvetíti a hangot. Ettől még nem fog rosszul szólni a zenéd, de vezetéket használva esélyed van még többet visszakapni az eredeti felvételből. 

USB kimenet:

Találtál egy melezt amit szívesen hallgatnál út közben is, de nincs fent a Spotify-on? Digitalizáld! Egy USB kimenetes lemezjátszóval ez egyszerűbb, hiszen a lemezjátszót közvetlenül kötheted a számítógépedre, hogy azzal rögíztsd az éppen lejátszott zenét. 
Ha a lemezjátszón nincsen USB kimenet, használhatsz egy Pro-Ject Record Box E digitalizálót is, ami a digitalizálás mellett phono erősítőként is funkcionál. 

Válogass lemezeink között