Unison Research

Unison Reseach

Az Unison Research céget 1987-ben Giovanni Maria Sacchetti által vezetett szenvedélyes audiofilek csoportja alapította. Giovanni Maria Sacchetti már életének korai szakaszában elkötelezte magát a hifi rendszerek tanulmányozásának és tervezésének. Az apjától örökölt zenéhez való affinitását ötvözte elektronikai érdeklődésével. Huszonöt évet tanított zongorát, miközben erősítőket tervezett és fejlesztett.

Hivatalos magyarországi Unison Research értékesítők

…”A célunk kezdettől fogva az volt, hogy a zenehallgatás eszközeivel örömet közvetítsük. Elektroncsöves és hibrid elektronikák tervezésére és gyártására összpontosítottunk. Valódi szenvedéllyel jár, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek az időtlen öröm ajándékát nyújtják”… – nyilatkozta nemrég G.M. Sacchetti.

Az Unison Research termékeket elegáns stílus, gyártásukat a gondosság jellemzi, amellyel a fa és a fém részek minden egyes darabját hamisítatlan olasz formatervezéssel dolgozzák ki, mivel a hifi rendszereknek nemcsak hangminőséget kell nyújtani, de látványosnak is kell lenni. Ez a minőség mára világszerte elismert és a vásárlók által díjazott. Egyszerű a cél, de egy élet tapasztalata kell a hibátlan megvalósításhoz. A szenvedély az igazi. A cég az elmúlt 20 évben öregbítette hírnevét.

Az évek során, a folyamatosan magas szintű és magas minőségi színvonalú kutatások mellett nőtt a tapasztalat és vezette az Unison Research céget történelmi eredményekhez. Mindent teljesen olasz kézműves munkán keresztül valósítottak meg a tervezéstől a termelésig. Az Unison Research ma már vezető szerepet tölt be az elektroncsöves erősítők gyártásában, ott van Európa tíz legjobbja között.

Unison Reseach és Opera Loudspeakers gyár Trevisoban