Unison Research

Unison Reseach

Az Unison Research céget 1987-ben Giovanni Maria Sacchetti által vezetett szenvedélyes audiofilek csoportja alapította. Giovanni Maria Sacchetti már életének korai szakaszában elkötelezte magát a hifi rendszerek tanulmányozásának és tervezésének. Az apjától örökölt zenéhez való affinitását ötvözte elektronikai érdeklődésével. Huszonöt évet tanított zongorát, miközben erősítőket tervezett és fejlesztett.

…”A célunk kezdettől fogva az volt, hogy a zenehallgatás eszközeivel örömet közvetítsük. Elektroncsöves és hibrid elektronikák tervezésére és gyártására összpontosítottunk. Valódi szenvedéllyel jár, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek az időtlen öröm ajándékát nyújtják”… – nyilatkozta nemrég G.M. Sacchetti.

Az Unison Research termékeket elegáns stílus, gyártásukat a gondosság jellemzi, amellyel a fa és a fém részek minden egyes darabját hamisítatlan olasz formatervezéssel dolgozzák ki, mivel a hifi rendszereknek nemcsak hangminőséget kell nyújtani, de látványosnak is kell lenni. Ez a minőség mára világszerte elismert és a vásárlók által díjazott. Egyszerű a cél, de egy élet tapasztalata kell a hibátlan megvalósításhoz. A szenvedély az igazi. A cég az elmúlt 20 évben öregbítette hírnevét.

Az évek során, a folyamatosan magas szintű és magas minőségi színvonalú kutatások mellett nőtt a tapasztalat és vezette az Unison Research céget történelmi eredményekhez. Mindent teljesen olasz kézműves munkán keresztül valósítottak meg a tervezéstől a termelésig. Az Unison Research ma már vezető szerepet tölt be az elektroncsöves erősítők gyártásában, ott van Európa tíz legjobbja között.

Unison Reseach és Opera Loudspeakers gyár Trevisoban