Exposure

Az Exposure 1974 óta dolgozik azon, hogy az igazi zene kedvelői legnagyobb örömére tökéjre fejlessze a valódi HiFi termékeket. 

De mit is értünk a „valódi” alatt? Voltak még idők, amikor a termékeket az évek során sok tapasztalatra szert tett, magasan képzett mérnökök tervezték és szinte az örökkévalóságnak tervezték és gyártották azokat. Azok a készülékek még valóban azt tették, arra készültek, amire valójában szánták azokat és ezt a feladatot magas szinten látták el. Hogyan is hasonlíthatjuk ezeket a műszaki műremekeket napjaink eldobható, jó, ha 1-2 évet kiszolgáló műanyag vackaival össze? Szóval mi ezt értjük „valódi HiFi termék” alatt.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Ami pedig az igazi zeneszeretőket illeti, aligha hisszük, hogy magyarázatra szorul az, hogy kit és mit is értünk alatta. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön tudja, hogy hová tartozik. Minden bizonnyal azzal is tisztában van, hogy mit szeretne, ha zenét hallgat. Minden bizonnyal egy olyan rendszert, amelyik életre kelti a zenei gyűjteményét és nem feltétlenül, olyasmire vágyik, amivel nagyszerűen lehet villogni a bulikon és a házi koktélpartikon és nem feltétlenül vágyik olyan gépekre, amelyek megvásárlásához évekre adósságba kell vernie magát. Inkább szeretne talán valami olyasmit, ami ugyan többe kerül az átlagos piaci termékeknél, de azért nem kell bankot rabolnia a megvásárlásához. Persze az sem baj, ha üzembe helyezéséhez és használatához sem kell atomtudósokat fogadnia.

Még fontosabb, hogy ez az eszköz valódi zenét varázsoljon az otthonába. Olyan zenei élményeket nyújtson, amitől kerekre tágul a szeme és bizsereg a gerinctájéka. Az Exposure éppen az ilyen „jó” hangzást produkáló termékek gyártásával szerzett nevet magának. Eszközeink hangja kifinomult a felső regiszterekben, nyílt a középtartományban, mélyei pedig pont olyan mélyre hatolnak és annyira dinamikusak, amelyek a valódi zene életre keltéséhez szükségesek. Másképpen kifejezve a tervezési filozófiánk az, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek hitelesen és természetesen képesek bármilyen zenét, bármilyen zenei műfajt megszólaltatni, mindezt olyan eszközökkel, amelyek diszkréten a háttérben maradhatnak, nem hivalkodó a megjelenésük, nem a látványos külsővel, hanem a hangjukkal kerülnek a középpontba. Szerintünk ez a helyes út, hiszen a zeneszeretők a zenét és nem a HiFi készülékeiket szeretnék hallgatni.

Külső megjelenésüket tekintve a termékeink elegánsan letisztultak, egyszerűek. Robusztus a felépítésük, egyszerű és logikus a kezelésük. Mi úgy véljük, hogy a készülék belsejében van helye a sok tudást igénylő mérnöki munkának, ahol sok évtized alatt felgyülemlett tapasztalatunk és szaktudásunk javát adjuk azért hogy a készülék a hangzásával és ne a hivalkodó megjelenési képével adja el magát.

Az Exposure termékeket a világot átfogó forgalmazói hálózaton keresztül értékesítjük, olyan eladók és szaküzletek közreműködésével, ahol magasan képzett, tapasztalt szakemberek megfelelő környezetben és hozzáértéssel tudják azokat bemutatni, ahol az eladók ismerik a gépek, a zene és a HiFi közötti bonyolult összefüggéseket. A belépő szintű ‘ten’ (tízes) sorozattól a ‘twenty’ (húszas) és a ‘thirty’ (harmincas) sorozatig úgy érezzük, hogy mindegyik készülékünk az árával arányos, mind kifinomultabb zenei élvezeteket nyújthat az otthonában.

Az Exposure büszke arra, hogy még mindig angol tulajdonban van, a székhelye és a gyártóüzeme Anglia déli részén található. A termékeinket nem csak Angliában tervezzük, hanem az utolsó csavarig ott is gyártjuk azokat.

Bármilyen további kérdésben akár mi magunk, akár magyar forgalmazónk, az Audio Centrum szakemberei készséggel állnak rendelkezésükre.

A gyártó weboldala.