AURALiC

AURALiC - a digitális lejátszás legjobbja

Az AURALiC a digitális lejátszás igazi high end specialistája, ami a jelfeldlgozás és a készülékek működése terén szerzett, egyedülálló tapasztalatra építve nyújt minden mást felülműló zenei élményt. Az AURALiC házon belül fejlesztett komponensekkel, szoftverrel és megannyi saját fejlesztésű, egyedi műszaki megoldással dolgozik. Mindezt a lehető legmagasabb szinvonalú gyártástechnológiával és anyaghasználattal ötvözve. 

Hivatalos magyarországi AURALiC kereskedők listája: itt

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:
Az AURALiC első Aries lejátszója igazi forradalmat képviselt a digitális zene terén azáltal, hogy a hangsúlyt nem egy DAC-ra helyezte, hanem a digitális komponensek rendkívül mély ismeretén alapuló, kifinomult lejátszó szoftverre és hardverre. Az Aries digitális futómű mindenki számára egyértelművé tette, hogy a digitális zenehallgatás során mennyire fontos maga a lejátszó eszköz. 
Az első generációs Aries éveken át volt referencia lejátszó megannyi hifi kereskedő és zenerajongó számára. Ideális forrás volt külső DAC-ok bemutatásához, mert még egy elérhető árú digitális-analóg átalakítóból is képes volt olyan élményt előcsalogatni, amit korábban csak a high end termékektől vártunk. A valóban high end minőségű DAC-ok pedig soha nem látott magasságokba emelkedhettek hangjukkal. Az AURALiC csapata persze nem állt meg, nem pihent egy percet sem. A gyártó az első G sorozatú modellekkel egy letisztultabb, hagyományosabb formavilágra tért át, miközben az építési minőséget folyamatosan fejlesztették. A masszív, akár egyetlen darabból forgácsolással kialakított alumínium vázba, vagy több rétegű, alumínium/réz borkolatba szerelt komponensek továbbra is ilyan igényességgel készülnek amit minden technika iránt fogékony zenerajongó elégedetten szemlél. Az összeszerelés minősége, igényessége pedig a high end világán belül is kiemelkedő.  AURALiC