Acoustic Energy AE308 aktív sub. /dió/

Cikkszám: AE0368
Raktáron
Acoustic Energy AE308 aktív sub. /dió/

Acoustic Energy AE308 aktív sub. /dió/

Cikkszám: AE0368
Raktáron
Raktáron  1 db
289 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 780 Ft

Acoustic Energy AE308 aktív mélysugárzó

A 300-as széria hangsugárzóihoz való tökéletes illeszkedés és kiegészítés jegyében született AE308 mélysugárzó bámulatot kiváltó teljesítményre képes nemcsak Hi-Fi, hanem házimozi kiépítésben is; hasznosítja az új  erősítő 500 Watt (zenei) teljesítményét és a jó 30 centiméteres (12 hüvelykes), nagy kilengésű meghajtó képességeit. A hangkeltő membrán merevített anyaga felületkezelt és pépesített rostanyagokból áll.

Az AE308 kialakítása során a digitális jelfeldolgozó (DSP) üzemmódokkal teljesítményét képes tökéletesen a kívánalmaknak megfelelő használathoz igazítani, mely utóbbi az Acoustic Energy céges prioritása.

Zene üzemmódban az AE308 kiegyensúlyozott, pontos hangzást produkál, a sztereó hangfalak hangsugárzóinak mély tartományát természetes módon kisimítva terjeszti ki egészen a 26Hz (+/-6dB) tartományig. Házimozi üzemmódban a kiépített rendszerben „odavág”, dinamizálva a filmbeli robbanások hangsávját. Impact üzemmódban a frekvencia tartomány extrém szélesítése helyett a maximális hangerőre összpontosít. Az Impact üzemmóddal klub kiépítésű hangrendszerek által gyakorolt benyomás élményét nyújtja, amikor igazi bulizáshoz támad kedvünk.

Az AE308 modell színválasztéka a valódi amerikai dió fafurnér kivitel, a zongoralakk fekete vagy fehér változatban a 300-as széria modelljeihez igazodik. Támasztótüskéi a szőnyegen keresztül a padlót érik el, a keményfelületű egyéb padlózathoz kialakított kényelmes pót gumisapkák gyári tartozékok.

A termék
Készleten
Szállítási költség
Nincs