Connect it S sorozat

Connect it S line

Connect it Line & Phono kábelek

A Connect it S kábelek árnyékolt, rugalmas OFC rézvezetékkel rendelkeznek az interferenciamentes jelátvitel érdekében. Az aranyozott csatlakozók alacsony érintkezési ellenállást biztosítanak az élethosszig tartó használathoz. A Connect it S kábelek Európában, kézzel és gondosan készülnek. A HiFi területén szerzett 30 éves tapasztalatunkkal négy kábelcsaládot fejlesztettünk ki, amelyek az analóg audiorendszerek minden igényét lefedik.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A fizika nem hazudik!

- "A kábel hatása észrevétlen kell, hogy maradjon a füled számára!" -

Elég egyszerűen hangzik, de a varázslat a részletekben rejlik. A kábelek nem képesek arra, hogy a hangrendszere jobban szóljon, de biztosítják, hogy a jel minden részlete és információja eljusson az erre a célra szolgáló vevőeszközhöz. Egy rossz kábel használata korlátozhatja HiFi berendezését, és határozottan a hangélmény szűk keresztmetszetévé válhat. A jó gumiabroncsok nem tesznek egy autót automatikusan sportautóvá, de egy sportautónak jó gumiabroncsokra van szüksége ahhoz, hogy teljes teljesítményt nyújtson az utakon. Ugyanez vonatkozik a hangrendszerekre is.

- "Használja a fehasználásnak megfelelő kábelt!" -

Minden jelátviteli típus speciális követelményeket támaszt a kábellel szemben. Kívülről egyáltalán nem lehet megítélni a kábelt. Egy szabványos vonalkábel ugyanúgy nézhet ki, mint egy phono kábel, de mindkettő nem lesz ideális egymás helyettesítésére.

- "A kiváló nyersanyag és a kivitelezés minősége garantálja a különbséget" -

Kizárólag nagy tisztaságú rezet és tiszta ezüst vezetőket használunk, mivel ezek az anyagok prémium minőségű jelátvitelt biztosítanak. Nem csak a vezető fontos, hanem maga a dielektrikum, az árnyékolás és az építési minőség is. Ugyanez vonatkozik a csatlakozókra is. Emellett a csatlakozók mindig szoros illeszkedést biztosítanak, hogy az érintkezési ellenállás a lehető legalacsonyabb legyen.