F300 széria

Talán az ára alapján belépő szintű, de az F300 sorozat a hangszórógyártás legkifinomultabb technikai és akusztikai szakértelmének szülötte. Specifikációi és audiofil minősége ebben az árkategóriában verhetetlenek, a kínálat sokoldalúsága zene- és filmkedvelők igényeit egyaránt kielégíti. Két könyvespolc, illetve állványos modellével, két álló, egy center és egy dipólus hangsugárzóval hallgatási környezetek széles köréhez megfelelő választás.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A HANGDOBOZ

Minden kimagasló hangsugárzó kiindulópontja a jól megépített hangdoboz. A kivételes merevség mindegyik F300 modell alaptulajdonsága, melyet a belső keresztmerevítéssel ellátott MDF panelek kombinációja biztosít. A merevséget tovább elősegítendő, a mélysugárzó mágnese rezonancia-elnyelő gyanta illeszkedik a doboz merevítéséhez. A padlón álló modellek lábnyoma egy tűkön nyugvó lábazat segítségével meg lett növelve, mely kellő stabilitást nyújt a feszes basszushoz és a pontos sztereó képalkotáshoz.

KERESZTVÁLTÓ

Az optimális működéshez az F300 modellek hangváltói kiemelkedő minőségű precíziós alkotóelemek felhasználásával készültek, mint például alacsony veszteségű, alacsonyfrekvenciás, laminált magos tekercsek, valamint nagyfrekvenciás polipropilén kondenzátorok. Bár a tervek számítógépes optimalizálással készültek, a finomhangolás mindig kritikus meghallgatások során történik. Az aranyozott terminálok tiszta jelutat biztosítanak, a széria csúcsmodellje, az F303 pedig kettős kábelezésű csatlakozókkal is el van látva a kimagasló minőség érdekében.

MÉLY-KÖZÉP HANGSZÓRÓ

A Fyne Audio célja a legjobb minőséget nyújtani az összes árkategóriában, az F300 alkatrészeinek megfontolt összeválogatása is ebben a szellemben történt.

A mély-közép sugárzó többkomponensű szálerősített papír kónusza természetes hangzású középtartományt és tiszta tranziens viselkedést produkál. A hangszóró közepén fáziskúp található, mely egyenletes roll-off karakterisztikát kölcsönöz a középtartománynak. A hangszóró peremén alkalmazott FyneFluteTM technológia egy olyan nem-homogén felületet eredményez, mely hatékonyan oszlatja el a kónusz energiát.

MAGASHANG-SUGÁRZÓ

A magashang-sugárzó a neodímium mágnes erejével és egy 25 milliméteres poliészter dómmal tiszta és kontrollált részletezésű magashangokat produkál. A védőráccsal egybeintegrált fázisveszteség kompenzátor késlelteti a dóm bizonyos területeiről származó hangokat, ily módon alkotva egyenletesebb, szélesebb átvitelt.

BÁR ÚJ NÉV VAGYUNK AZ AUDIO VILÁGÁBAN, DE…

Mikor egy pár FYNE AUDIO hangsugárzóba invesztál, jó érzéssel töltheti el a tudat, hogy minden egyes termék egy olyan tapasztalt és lelkes csapat fejlesztetése, mely már hosszú évek óta tevékenykedik a hangszóróiparban. A tervezési folyamat minden szintjén, legyen az akusztikai ismeretek, mechanikai tervezés, anyagok kiválasztása, vagy gyártási tapasztalat, hangszóróink úgy készülnek, hogy kategóriájukban a legjobb minőségét kínálják.

FYNE Audio szettek