F300 széria

Talán az ára alapján belépő szintű, de az F300 sorozat a hangszórógyártás legkifinomultabb technikai és akusztikai szakértelmének szülötte. Specifikációi és audiofil minősége ebben az árkategóriában verhetetlenek, a kínálat sokoldalúsága zene- és filmkedvelők igényeit egyaránt kielégíti. Két könyvespolc, illetve állványos modellével, két álló, egy center és egy dipólus hangsugárzóval hallgatási környezetek széles köréhez megfelelő választás.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A HANGDOBOZ

Minden kimagasló hangsugárzó kiindulópontja a jól megépített hangdoboz. A kivételes merevség mindegyik F300 modell alaptulajdonsága, melyet a belső keresztmerevítéssel ellátott MDF panelek kombinációja biztosít. A merevséget tovább elősegítendő, a mélysugárzó mágnese rezonancia-elnyelő gyanta illeszkedik a doboz merevítéséhez. A padlón álló modellek lábnyoma egy tűkön nyugvó lábazat segítségével meg lett növelve, mely kellő stabilitást nyújt a feszes basszushoz és a pontos sztereó képalkotáshoz.

KERESZTVÁLTÓ

Az optimális működéshez az F300 modellek hangváltói kiemelkedő minőségű precíziós alkotóelemek felhasználásával készültek, mint például alacsony veszteségű, alacsonyfrekvenciás, laminált magos tekercsek, valamint nagyfrekvenciás polipropilén kondenzátorok. Bár a tervek számítógépes optimalizálással készültek, a finomhangolás mindig kritikus meghallgatások során történik. Az aranyozott terminálok tiszta jelutat biztosítanak, a széria csúcsmodellje, az F303 pedig kettős kábelezésű csatlakozókkal is el van látva a kimagasló minőség érdekében.

MÉLY-KÖZÉP HANGSZÓRÓ

A Fyne Audio célja a legjobb minőséget nyújtani az összes árkategóriában, az F300 alkatrészeinek megfontolt összeválogatása is ebben a szellemben történt.

A mély-közép sugárzó többkomponensű szálerősített papír kónusza természetes hangzású középtartományt és tiszta tranziens viselkedést produkál. A hangszóró közepén fáziskúp található, mely egyenletes roll-off karakterisztikát kölcsönöz a középtartománynak. A hangszóró peremén alkalmazott FyneFluteTM technológia egy olyan nem-homogén felületet eredményez, mely hatékonyan oszlatja el a kónusz energiát.

MAGASHANG-SUGÁRZÓ

A magashang-sugárzó a neodímium mágnes erejével és egy 25 milliméteres poliészter dómmal tiszta és kontrollált részletezésű magashangokat produkál. A védőráccsal egybeintegrált fázisveszteség kompenzátor késlelteti a dóm bizonyos területeiről származó hangokat, ily módon alkotva egyenletesebb, szélesebb átvitelt.

BÁR ÚJ NÉV VAGYUNK AZ AUDIO VILÁGÁBAN, DE…

Mikor egy pár FYNE AUDIO hangsugárzóba invesztál, jó érzéssel töltheti el a tudat, hogy minden egyes termék egy olyan tapasztalt és lelkes csapat fejlesztetése, mely már hosszú évek óta tevékenykedik a hangszóróiparban. A tervezési folyamat minden szintjén, legyen az akusztikai ismeretek, mechanikai tervezés, anyagok kiválasztása, vagy gyártási tapasztalat, hangszóróink úgy készülnek, hogy kategóriájukban a legjobb minőségét kínálják.

FYNE Audio szettek