Rekkord

Rekkord - made in Germany

A Rekkord lemezjátszók Németországban készülnek, alig 10 kilométerre a Duna forrásától, a Fekete Erdő szívében. Abban az üzemben, ahol a hetvenes években Németország legnépszerűbb automata lemezjátszói születtek, egy olyan gyártó által, amely a CD és Spotify korában is hűséges maradt az analóg zenéhez és a zenerajongókhoz. Ez a hűség biztosítja a német termékekre jellemző igényességet, kiváló gyártási pontosságot, és a zenerajongók legszélesebb rétegeit kielégítő, teljesen automatikus működést. A Rekkord lemezjátszójával nem kell analóg gurunak lenned, kedvenc lemezeid élvezetéhez és nem kell hogy lemondjál az európai gyártás nyújtotta minőségről sem.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Harminc évvel azután, hogy a Pro-Ject első lemezjátszója eljutott az első Osztrák zenerajongókhoz, ezzel a fejlődés és siker útjára állítva az egykori Cseh Tesla lemezjátszó gyárat, egy újabb európai gyártó, a Alfred Fehrenbacher Gmbh csatlakozik a mára hifi ipari óriássá vált Audio Tuning csoporthoz.

A Heinz Lichtenegger vezette Audio Tuning, ami A Pro-Ject lemezjátszók révén vált híressé, ma a Musical Fidelity és Tone Factory márkákkal együtt az európai hifi gyártás egyik legfontosabb szereplője. Az alapító/tulajdonos európai gyártás iránti elkötelezettsége mindig is fontos eleme volt a cég fejlődésének. Legyen szó akár csehországi lemezjátszó gyártásról, szlovákiai elektronika gyártásról, vagy akár csak olyan apróságokról, mint a parafa/gumi lemezalátétek, vagy lemezjátszó lábak, amelyek mind-mind európai beszállítók termékei. Lichtenegger úr most a németországi lemezjátszó ipar egyik ikonikus gyárát karolta fel. Azt az üzemet, ahol egykor a DUAL lemezjátszók is készültek, ahol a mai napig rendelkezésre áll a minőségi automata lemezjátszókhoz szükséges szakértelem és persze a német precizitás.