Átlagos értékelés:
3 (2 vélemény)
(0)
(0)
(2)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Dr. Kovács Lóránd
2023.08.18
 - 10:57
Nagyon szerettem ennek az erősítőnek a hangját, csodálatos, telt basszus, kicsit analógos, részletező, dinamikus.
Sajnos halk zenehallgatásnál a gyárilag zajos, 3 méterről már hallható hűtőventilátor elrontja ezt a szép élményt, ezért kénytelen voltam továbbadni
Előnyök: a hangja, két hangfalpárt tud kezelni
Hátrányok: zajos hűtőventilátor
Ágoston András
2023.08.03
 - 09:44
Kiváló semleges, hangú, hosszan hallgatható erősítő, jó minőségi kidolgozás, szép megjelenés, logikus kezelhetőség, ésszerűen összeválogatott funkció, korrekt hangú DAC.
Ami zavaró az a zajos hűtő ventilátor, halk zenehallgatásnál, mely gyakorlatilag állandóan megy és a szerviz szerint nincs rá megoldás (annyival elintézte a gyártó, hogy a használati útmutatóban belefoglalták, hogy a ventilátornak van hangja), illetve, hogy másfél év után nem kapcsol be az erősítő, még szerencse, hogy nem garancia időn túl jelentkezett a probléma. Ez egy kicsit csalódással tölt el, mivel a korábbi 30 éves japán erősítőm tökéletesen működött, csak gondoltam ideje nyugdíjba küldeni.
Megjegyzem a negatívumok a készülékre vonatkoznak, az Audiocentrummal maximálisan meg voltam/vagyok elégedve (kiszállítás, információk stb.) máskor is bizalommal vásárolnék náluk, csak nem biztos, hogy Cambridge Audio terméket. Bár lehet, hogy a felsőbb kategóriás termékeik megbízhatóbbak.
Előnyök: - megnyerő formaterv
- szép, semleges hang
- masszív kidolgozás
- jó DAC
- jól összeválogatott funkciók
Hátrányok: - zajos hűtőventilátor
- másfél év utáni meghibásodás
- nem túl nagy teljesítmény a 2x100 Watthoz képest
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: