Black Friday Árgarancia - megszünt

 

Black Friday árgarancia

Ne várj hiába, rendeld meg most! Mi garantáljuk, hogy jól jársz!

Már megvan a  kiszemelted de nem mered megrendelni mert attól tartasz, hogy Black Friday alatt még olcsóbb lesz? Nálunk nyugodtan megrendelheted! A Black Friday árgarancával megjelölt termékekre 2021 Novemberben, webshopunkban leadott rendelések esetében, megtérítjük az árkülönbözetet, ha az általad vásárolt temréket Black Friday alatt olcsóbban kínáljuk!

Miért adunk árgaranciát? 

Tudjuk sokan várják a Black Friday-t és sokan bizonytanok, hogy várjanak-e a vásárlással. Az árgaranciával rendelkező termékek esetében nem kell aggódj. Biztos lehetsz benne, hogy megkapod a legjobb árunkat! A fekete pénteki akciókra jellemző tömeggel sem kell versenyt fussál, hogy tiéd legyen kiszemelt hangfalad, erősítőd, vagy kábeled. Így attól sem kell tartanod, hogy a termék azelőtt elfogy, hogy azt megrendelhetnéd.

Hogyan működik az árgarancia?

Az árgarancia csak az online megrendelt, Black Friday árgarancia jelzéssel ellátott termékekre érvényes. Amennyiben az általad November 6 - 18. között megrendelt terméket, a Black Friday ideje alatt olcsóbban kínáljuk mint amennyiért azt Te megvásároltad, az árkülönbözetet megtérítjük számodra, így Te is megkapod a Black Friday árat. 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft