EMT JSD 5

Cikkszám: EMT008
EMT JSD 5
EMT JSD 5
EMT JSD 5
EMT JSD 5
EMT JSD 5
EMT JSD 5
EMT JSD 5
Cikkszám: EMT008
Rendelhető
1 450 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 000 Ft

EMT Jubileumi High-End MC hangszedő

A professzionális lemezlejátszók gyártásáról elhíresült EMT 1940-ben alakult a német Lahr városban. 1965-ben hozták ki a híres TSD15 hangszedőt, amit azóta több tízezer példányban gyártottak le, hogy kiszolgálják a professzionális hangstúdiókat és broadcast stúdiókat a világ minden táján.

1974-ben a cég kiszélesítette profilját, így a Hi-Fi kedvelői is hazavihették a lejátszókat, 2006-ban pedig a létrehozták a JSD szériát is. 2014 óta pedig minden EMT hangszedőt Svájcban terveznek és gyártanak.

Elkötelezettek vagyunk a tökéletes zenei hangzás elérésében, és hiszünk abban, hogy az analóg technológia adja vissza legpontosabban a zene igazi természetét.

Minden hangszedőt finom kivitelezéssel, egyesével épít az órakészítőkből és képzett összeszerelő alkalmazottakból álló mestercsatapunk. Annak ellenére, hogy a legmodernebb tervezési és gyártási felszerelésekkel dolgozunk, a zenehallgatás és kézműves készségek terén szerzett személyes tapasztalat az, amitől hangszedőink értékesek és igazán zeneiek lesznek.

  • boron tűszár
  • MR gyémánttű
  • alumínium ház
  • anódizált