F500 széria

FYNE Audio F500 család - amit a szakújságírók és hifi kereskedők is hazavisznek

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Az F500 sorozat az IsoFlareTM point source rendszerű egységre alapul, egy olyan technológiára, mely műszaki igazgatónkat, Dr. Paul Mills-t híressé tette. Ezeknek a hangszóróknak hangzási tulajdonságaiért és megépítéséért felelős technikusi csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. A Fyne Audio merev dobozba épített IsoFlareTM hangszóróinak és körültekintően megtervezett reflex rendszerének együttese optimális szobai hangminőséget nyújt.
Az F500 sorozat álló modelleinek merev MDF nagy állótüskékkel rendelkező lábazata megfelelő stabilitást biztosít, biztosítja a megfelelően szabályozott basszust és kiterjeszti a sztereó képalkotást. A tüskék magassága felülről állítható, lehetővé téve az hangsugárzó egyszerű szintezését. A dobozok valódi fa furnérral készülnek sötét tölgy, fekete tölgy, fekete zongorapolitúr és fehér zongorapolitúr kivitelben.

KERESZTVÁLTÓ - Az F500 sorozat összes hangváltója kizárólag alacsony veszteségű, laminált magos tekercsek és audiofil minőségű polipropilén kondenzátorok felhasználásával készül. Az eredmény páratlanul tiszta jelút és minimális keresztváltó veszteség, melyek együttesen kitűnő részletezést és zenei átvitelt biztosítanak.

HÁZI-MOZI - Az F500 sorozat filmekkel használva is ugyanolyan páratlan teljesítményt nyújt, mint zenével. A FYNE AUDIO point source rendszerű technológiája ideális a filmek legfinomabb részleteinek akkurátus artikulálásához. Az F500 sorozat nagy hatásfokából és nagy teljesítőképességéből kifolyólag a hangkép döbbenetesen dinamikus és élethű, akár DTS Master Audio, akár Dolby True HD eszközzel hallgatja őket.

POINT SOURCE TECHNOLÓGIA - A point source hangszóró technológia nem újdonság a Fyne Audio számára. Ezeknek a hangszóróknak hangzási tulajdonságaiért és megépítéséért felelős technikusi csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. IsoFlareTM szabadalmunk garantálja a generált hullámfront állandó irányítottságát, kiváló sztereó képalkotást biztosítva még tengelyen kívüli elhelyezéssel is. Az egyenletes és terjedelmes átvitelről nagy merevségű, nagyfrekvenciás titán diafragma gondoskodik, mely a kónusz-töréspontot messze az emberi hallás határai fölé tolja el.

TELJESÍTMÉNY - A hangszórók teljesítőképességének maradéktalan optimalizálásához az aprólékos tervezés minden egyes szempontja számításba lett véve. A neodímium szupervezető mágnes szellőztetett hátsó kamrája az alacsonyfrekvenciás rezonanciát jóval a keresztezési terület fölé tolja. A nagyfrekvenciás egység hullámterelőjének egyedi geometriája egyenletes frekvencia átvitelt biztosít és kiküszöböli a belső visszaverődéseket.
A hangminőséget rontó nemkívánatos vibrációk megszüntetésének érdekében a point source egység, és az álló dobozos modellekbe szerelt alacsony frekvenciás kiegészítő sugárzó is merev alumíniumkosarat kapott. A szálerősített papír kónusz természetes középtartományt és tiszta tranziens viselkedést eredményez. A hangszórón alkalmazott hornyos gumi perem hatékonyan oszlatja el a kónusz energiát.

FYNE Audio szettek