Silent Angel

SILENT ANGEL – CSÚCSMINŐSÉGŰ DIGITÁLIS ZENELEJÁTSZÁS

A Silent Angel márka fejlesztője a tajvani Thunder Data, egy zeneipari rendszer integrátor. A Thunder Data egy innovatív vállalat, a Hi-Fi streaming szakértője, amely minőségi komponenseket kínál a lakossági Hi-Fi streaming hálózatokhoz, illetve high-end audio termékekhez fejleszt szoftveres és hardveres megoldásokat.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Thunder Data fejlesztőmérnökei korábban a számítástechnika szerteágazó területein nagyvállalati környezetben szerezték tapasztalataikat a teljesítmény- és alkalmazásfejlesztés, hálózati teljesítmény optimalizálás, adatbázis/webszerver teljesítmény optimalizálás, az összeköttetések teljesítményének hangolása, az adattárolási nyomkövetés, a fájlrendszerek teljesítményének értékelése, a technológia menedzsment és az algoritmus kutatás területén. Mindazt a tudást, amelyet az adatkommunikáció, az adathálózatok, az adattárolás és a számítástechnika területén szereztek, beépítették a Silent Angel termékekbe. A Silent Angel termékek a zene szerelmesei számára születtek, azok számára, akik szeretnének kiépíteni egy kiváló, otthoni HiFi hálózatot és ennek során a lehető legtisztább hangminőségre törekszenek.

Az otthoni HiFi streaming hálózatok megvalósításához nagy pontosságú 8-16 portos audiofil minőségű hálózati switch-ek, belépő és audiofil kategóriájú hálózati audio streamerek/transzportok, stabil lineáris tápegységek és felső kategóriás hálózati lejátszó/Plug-n-Play Roon Core/szerver állnak rendelkezésre.

A Silent Angel fejlesztői komoly erőfeszítéseket fordítottak arra, hogy a hardveres, mechanikai kialakítástól kezdve egészen a szoftveres megoldásokig mindent optimalizáljanak. A fejlesztések célja minden esetben a lehető legtisztább és ezáltal a lehető legjobb hangminőség elérése volt, minden lépést ennek rendeltek alá: minden terméket úgy alkottak meg, hogy azok összetevőinek tökéletesítésével végül az adott árszinten egy kompromisszumok nélküli, kiváló hangminőséget kínáló eszköz szülessen. A Silent Angel termékekben használt technológiák a forrás oldalról innovatív módon szolgálják ki a teljes Hi-Fi audio rendszert, különösen a nagyfrekvenciás zajok kiküszöbölésére, a jitter csökkentésére és a rendkívül stabil kimeneti teljesítményre tett erőfeszítések révén. A termékcsalád elemei számos megoldást kínálnak a high-end audio iránt elkötelezett felhasználók számára és a jelminőség, illetve a zenei szerverek által nyújtott teljesítmény javításával járulnak hozzá a még magasabb színvonalú zenehallgatáshoz.