Tom WADE Shepherd - The Hungarian First Man

Cikkszám: unas_785159
Tom WADE Shepherd   - The Hungarian First Man
Tom WADE Shepherd - The Hungarian First Man
Cikkszám: unas_785159
Nincs raktáron
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft

Tom WADE Shepherd zeneszerző, producer 1998 óta foglalkozik az elektronikus zenével, zenealkotással, lemezkiadással. A kezdetben hobbi szinten művelt zenealkotás több zeneszám és négy sikeres album megjelenését eredményezte. Legismertebb, God Created című albuma több mint 1000 eladott példánynál tart, a 2019-ben kiadott Apollo 11, mely a holdra szállás 50. évfordulójára készült, a tengerentúlra is eljutott, további sikereket szerezve.

Legújabb lemeze a The Hungarian First Man, Farkas Bertalan magyar űrhajósnak, illetve a magyar űrutazás 40. évfordulójának állít emléket.

 

2018 eleje óta lemezei elérhetők az App Store, Google Play, Deezer, Spotify, Tidal, Amazon szolgáltatásában, és az ismert zeneműboltokban is megvásárolhatók.

 

Az Apollo 11 album fő inspirációja a holdra szállás eseménye volt, de a kozmikus album az ember Istenhez való visszatalálásának, a belső hiányérzetének és honvágyának egy új, zenébe csomagolt megfogalmazása is egyben. A futurisztikus zenei anyag modern, fiatalos stílusával nemcsak az űrkutatás iránt érdeklődőknek, hanem a laikusoknak is megragadhatóbbá, közel valóvá teszi a Hold és a csillagok meghódítását.

 

A The Hungaran First Man új nagylemez Farkas Bertalan magyar űrhajós tiszteletére, illetve a magyar űrutazás 40. évfordulójára készült. Fő inspirációja, hogy a nemzetek is megismerhessék Magyarországot. Az album történelmi jellegű, a jelentősebb események és az első magyar űrutazás bemutatására épül. Az utolsó zeneszámmal megemlékezik azokról, akik az űrkutatás folyamán életüket vesztették, valamint a tékozló fiakról, akiket az atyjuk hazavár. A „Bedtime Stories” című zeneszám Csukás István (1936-2020) kiemelkedő magyar meseírónak és költőnek is emléket állít.

Az utóbbi két albumban az űr meghódítása, a küldetés teljesítése, az emberi lét kiszolgáltatottsága és az asztronauták által átélt események mind a progresszív elektronikus zene nyelvén kerültek kifejezésre.

 

Info: https://tomwade.hu; https://tomwadeshepherd.com

FB: https://www.facebook.com/tomwadeshepherd