elérhetőségünk/ideiglenes munkarend

Nyitva van az Audio Centrum?

Üzletünk jelenleg előzetes bejelentkezéssel látogatható, hétköznapokon 10-16 óra között. Meghallgatásra elsősorban az Acoustic Energy, AQUA Acoustic Quality, AURALiC, AVID, Exposure, FYNE Audio, HEGEL, JL Audio, Nordost, Opera Loudspeakers, Trenner & Friedl, Unison Research és Wattson Audio márkák termékei esetében van mód. 

Tanácsadásra természetesen most is van mód. Kollégáink hétköznap 10-16 óra között várják hívásodat a +3614682176 és +3617892152 számokon. Emellett küldhetsz üzenetet nekünk a Facebookon vagy Instagramon keresztül is. Ha pedig részletesebb, hosszabb tanácsadásra van szükséged, fordulj hozzánk az info@audiocentrum.hu email címen.

Házhozszállítás, akár másnap

Házhozszállítás, már másnap

A délig leadott rendeléseket, futárral akár már másnap megkaphatod.

A raktáron lévő termékek esetében, a munkanapokon délig beérkező rendeléseket még aznap átadjuk a futár szolgálatnak, ami azt többnyire már a következő munkanapon kiszállítja. Bolti átvételt választva, ugyanezek a termékek emailben történ visszajelzés után, gyakran még aznap átvehetők. 

No de mi van raktáron?

A műszaki cikkek világára mostanság jellemző áruhiányra válaszul, üzletünk minden korábbinál nagyobb raktárkészlettel dolgozik. Ha a termék fotója mellett, a bal felső sarokban egy kis pipa jelet látsz, vagy a termékoldalpn látod ugyanezt a szürke pipa jelet feltűnni, a "raktáron" felirat mellett, akkor biztos lehetsz benne, hogy a termék az Audio Centrum saját raktárában van. 

Márkaszervizünk elérhetősége
Szervizünkkel ezen az oldalon tudod felvenni a kapcsolatot. Az Audio Centrum (myRobot Kft) által importált/képviselt márkák garanciális javításait saját szakszervizünk végzi. Vagyis a következő márkák termékeivel érdemes közvetlenül hozzánk fordulni: 
Acoustic Energy, AURALiC, AVID Hifi, Canor, Dan Clark Audio, Exposure, Fyne Audio, Hegel, IsoTek, Kanto, Marshall, Opera, Pro-Ject és Unison Research. 

Egyéb márkák esetében a gyorsabb szervizügyintézés érdekében javasoljuk, hogy adott márka saját kijelölt szervizével vegye fel a kapcsolatot.

Márkaszervizek elérhetőségei