Urbanears

Urbanears fülhallgatók

Urbanears nem csupán jó hangú fülhallgatókat, hanem viselnivaló darabokat kínál. A megbízhatóságuk, a fejlett szolgáltatások - mint például a hangaszisztens -, a  minimalista dizájn és mindig friss színválaszték révén a stokholmi székhelyű márka termékei valóban Téged szolgálnak. 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Az Urbanears története 2009-ben kezdődött, a Plattan fejhallgatóval. A kiváló hangminőséghez sallangoktól mentes Skandináv dizájn adta a keretet, egy csepp színnel megfűszerezve. A márka következő terméke, a Zinken a DJ-k számára megszokott hangzást tette elérhetővé bárki számára. 

Urbanears2017-ben a Plattan Bluetooth bőséges, 30 órás üzemidővel sietett a vezeték nélküli zeneélvezetre vágyók segítségére. Majd ugyanebben az évben, az Urbanears elkészítette az első Bluetooth hangszóróját és multiroom rendszerét is. 

Urbanears headphones

Az Urbanears a Marshall Headphones és adidas fülhallgatók legújabb generációja a Zound Industries csoport termékei. A márkák fülhallgatóit, fejhallgatóit, hordozható és otthoni Bluetooth hangszóróit egyaránt a cég stokholmi központjában fejlesztik.