Supra LORAD 2.5 CS-EU tápkábel - 1.5 m

Cikkszám: SU002
Raktáron
Supra LORAD 2.5 CS-EU tápkábel - 1.5 m

Supra LORAD 2.5 CS-EU tápkábel - 1.5 m

Cikkszám: SU002
Raktáron
Raktáron  4 db
25 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft

Extra hossz 5.500 Ft/m

Supra LoRad MkII
LoRad jelentése: Lo w Rad iation. A rövidítésnek megfelelően a Supra tápkábelek egyik legfontosabb tulajdonsága a váltakozó elektromágneses mezőkkel szembeni védelem. Ez a tulajdonság nemcsak a készülékeit védi a nem kívánatos külső hatásoktól,(mint pl.:wifi, mobiltelefon, rádió és televízió adások sugárzásának befolyása), hanem önt és kedves családját is a megvédi a hálózati 230 V váltakozó mágneses tereinek káros hatásaitól.

 A LoRad MkII a Supra egyedi félig vezető Carbon / Nylon árnyékolását kapta, amely jobb, hajlítószilárdsággal, környezeti immunitással, nagyobb szakítószilárdsággal és kisebb mikrofóniával rendelkezik. A szén / nylon pajzs teljes hosszában egy csupasz földelő vezetékhez van csatlakoztatva, ez a kialakítás hatékonyabban vezeti a földbe az árnyékolás által felfogott zajt. A LoRad MkII-t az Intertek Svédország tesztelte és tanúsítványa szerint teljesíti a HD21.5 S3 európai biztonsági követelményeket.

A Supra szakemberei a kábel mechanikai csillapítására is nagy figyelmet fordítottak, ennek eredménye a kitöltő szálak természetes anyaga, ami tisztább hangot, kiemelkedő tranzienseket, gazdagabb és finomabb részleteket eredményez. A készülékek Supra tápkábelekkel, helyes fázisban történő csatlakoztatása a hálózathoz a zajszintet több dB-lel csökkenthetik, így növelve az információ mennyiségét. Az alacsony sugárzású kábelek egészségügyi szempontból is egyre fontosabbak, hiszen a tudomány bebizonyította, hogy a váltakozó mágneses terek befolyásolják a sejtek növekedését.

A Lo-Rad MkII 2,5mm2 5N tisztaságú OFC rézből készítik Svédországban és 24K aranyozott Lo-Rad csatlakozókkal kerül kiszerelésre.
A kábelt földeléssel ellátott fali aljzathoz érdemes csatlakoztatni a teljesítmény maradéktalan kiaknázása érdekében.