Hálózat kiépítés

Tisztelt Érdeklődő!                      

Szolgáltatásainkkal vevőink, partnereink igényeinek magas szintű kielégítésére törekszünk.

Ennek szellemében folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, amelyek a technológiai, technikai innovációk felhasználói alkalmazását teszik lehetővé.

Szakembereink magas szintű tudással állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy a legújabb rendszerek, megoldások ismeretének birtokában az Ön elvárásainak megfelelő megoldásokkal szolgáljanak.

Legújabb szolgáltatásunkat Média és hálózati lejátszók rendszerbe integrálása tanácsadást azzal a céllal hoztuk létre, hogy az egyre keresettebbé váló, hálózatban működtethető termékek – média lejátszók és hálózati lejátszók –alkalmazásában segítsük ügyfeleinket.

A HIFI computing/rendszer integráció egy új ágazat a hifin belül. Pár évvel ezelőtt jelent meg ez a fejlesztési irány, de az utóbbi időben olyan jelentőssé vált, hogy a modern rendszerek építésénél nem lehet figyelmen kívül hagyni. Tapasztalataink alapján azonban amikor a vevő egyedül próbálja feltérképezni ezt a területet, hogy az otthoni rendszerébe

beépítse és beüzemeltesse a vásárolt terméket, jelentős időt kell ráfordítania, sokat kell kísérleteznie, és sok esetben a végeredmény sem az elvártat hozza számukra.

Média és hálózati lejátszók rendszerbe integrálása tanácsadásunk a megvásárolt készülékek otthoni hálózatba történő integrálásában, vagy akár egy egész rendszer kiépítésében tud az Ön számára támogatást nyújtani.

A szolgáltatás személyes konzultáció keretében történik. Amennyiben kérdése van, szeretne többet megtudni a szolgáltatásról, lehetőségekről vagy igénybe szeretné azt venni, keressen minket :

     

 

     Telefon: 06-20-223-5169

     Email: arnold@interaudio.hu

     Orosz Arnold