Black Friday 2023 vége

Black Friday
A 2023-as Black Friday időszak és ezzel számos akciónk is a végéhez ért. Kollégáink most szorgosan dolgoznak, hogy az összes megrendelés a lehető leghamarabb célba érhessen. Ez nagyon nagy munka, mind a raktárban, a termékek csomagolásával és feladásával foglalkozó kollégáinknak mind a futár cégeknek, ezért türelmedet kérjük. 
 
A hamarosan kezdődő Audio Advent idején újabb ajánlatokkal és akciókkal várunk! Lesz ezek között számos új ajánlat és sok, már Black Friday alatt is népszerű termék! 

Amennyiben a Fogarasi úti üzletünkben szeretnéd megrendelésedet átvenni, kérjük az alábbiakra kérünk legyél figyelemmel:

 1. Boltunk hétköznap 10 - 18 óra között van nyitva és itt várjuk azon megrendelőinket, akik már megkapták a rendelés átvehető státuszáról szóló email-t.
 2. Személyes átvételre csak a „A rendelt termékek átvehetők a Fogarasi úti üzletünkben” email értesítést követően van mód.
 3. Amennyiben a rendelésedet előre nem fizetted ki, az üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz.
 4. Az üzletben a maszk viselése nem kötelező, de jó szívvel ajánlott a szezonális légúti fertőzések elkerülése érdekében.

  Amit tudnod kell:

  A rendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és a rendelkezésre álló készletből teljesítjük. A megnövekedett rendelésszám miatt azok feldolgozása a megszokottnál több időt vesz igénybe. Mielőtt telefonálnál, hogy megtudd, hol is tart az általad megrendelt termék, olvasd el tájékoztatónkat, amiben részletesen leírjuk mit is jelentenek a rendelés kapcsán érkező email értesítések: Hol tart a rendelésem?

  Ami nem változik:

  Nekünk is fontos, hogy a megrendelt termék sértetlenül érkezzen meg hozzád, ezért kollégáink most is nagy gonddal csomagolják a feladandó termékeket, hiszen a hifi világában szinte minden törékeny.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft